Πώς σχολίασε ο Τατσόπουλος Πούτιν-Ντεπαρτιέ

«Ισχυρή ροχάλα στα μούτρα της παγκόσμιας κοινότητας» χαρακτήρισε ο συγγραφέας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρος Τατσόπουλος, την απόφαση του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν, να δώσει ρωσικό διαβατήριο στον Ζεράρ Ντεπαρντιέ.

\r\n

\r\n

3 βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας!\r\n\r\nΟ Ντεπαρτίε αποκήρυξε πρόσφατα τη γαλλική υπηκοότητά του και μετακόμισε στην πόλη Nechin του Βελγίου, στα σύνορα με τη Γαλλία λόγω της άδικης, κατά τη γνώμη του, αύξησης της φορολογίας, που προωθούσε η κυβέρνηση της χώρας του για τα υψηλά εισοδήματα.

\r\n

\r\n

Με ανάρτηση του στο προφίλ του στο Facebook, ο Π. Τατσόπουλος λέει πως ο «αυταρχικός Ρώσος πρόεδρος» έδωσε διαβατήριο και φορολογική ασυλία στον Ντεπαρντιέ «μόνο και μόνο επειδή είναι διάσημος», χαρακτηρίζοντας την εν λόγω κίνηση «ισχυρή ροχάλα στα μούτρα της παγκόσμιας κοινότητας και κάθε αισθήματος δικαίου».

\r\n

\r\n

«Δεν ξέρω ειλικρινά ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται περισσότερο. Εκείνος που ερμήνευσε κάποτε τον Δαντόν, εκείνος που παρίστανε κάποτε τον κομμουνιστή ως πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε ή όσοι θαυμάζουν τη “μαγκιά” αμφοτέρων;» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

\r\n

\r\n

Ολόκληρη η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου:

\r\n

\r\n

Ένας διάσημος Γάλλος ηθοποιός, ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, παρά τα υψηλά εισοδήματά του, αρνείται να πληρώσει ανάλογα υψηλούς φόρους στην πατρίδα του. Ένας αυταρχικός Ρώσος πρόεδρος, ο Βλαντιμίρ Πούτιν, του προσφέρει αμέσως με προεδρικό διάταγμα ρωσικό διαβατήριο και φορολογική ασυλία, μόνο και μόνο επειδή είναι… διάσημος. 

\r\n

Μια ισχυρή ροχάλα στα μούτρα της παγκόσμιας κοινότητας και κάθε αισθήματος δικαίου. Δεν ξέρω ειλικρινά ποιος θα έπρεπε να ντρέπεται περισσότερο. Εκείνος που ερμήνευσε κάποτε τον Δαντόν, εκείνος που παρίστανε κάποτε τον κομμουνιστή ως πράκτορας της Κα-Γκε-Μπε ή όσοι θαυμάζουν τη “μαγκιά” αμφοτέρων;

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts