Ποια σχολεία θα λειτουργήσουν και πώς

Κανονικά θα λειτουργήσουν την Τετάρτη τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις τρεις δημοτικές κοινότητες του Δήμου Κηφισιάς (Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη). Επίσης, κανονικά θα λειτουργήσουν τα σχολεία στο Δήμο Διονύσου.\r\n\r\n3 βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας!\r\n\r\nΣτο Δήμο Ωρωπού (Αυλώνα, Αφίδναι, Κάλαμος, Καπανδρίτι, Μαλακάσα, Μαρκόπουλο Ωρωπού, Πολυδένδρι, Συκάμινο, Ωρωπός) και στο Δήμο Φύλης (Άνω Λιόσια, Ζεφύρι και Χασιά), τα σχολεία θα λειτουργήσουν μετά τις 10 το πρωί, για λόγους ασφαλείας.

\r\n

\r\n

Στο Δήμο Αχαρνών δεν θα λειτουργήσουν μόνο τα σχολεία του δημοτικού διαμερίσματος Θρακομακεδόνων. Στα υπόλοιπα διαμερίσματα τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

\r\n

\r\n

Αργότερα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα και στα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών. Ειδικότερα, με απόφαση των δημάρχων, στα Γρεβενά τα σχολεία θα ξεκινήσουν στις 9.30 π.μ., στη Φλώρινα και στο Αμύνταιο στις 9 π.μ. και στο δήμο Ορεστίδος Καστοριάς στις 9.15 π.μ.

\r\n

\r\n

Δεν θα λειτουργήσουν το νηπιαγωγείο και το δημοτικό σχολείο Φουστάνης Πέλλας, προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη στον καυστήρα του καλοριφέρ.

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts