Ο 13χρονος θείος ομολόγησε ότι έπνιξε τα ανίψια του στην Ηλεία

Στη σύλληψη του δεκατριάχρονου θείου των δύο ανήλικων αγοριών που βρήκαν τραγικό θάνατο στην Ηλεία προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της περιοχής, καθώς θεωρείται υπαίτιος για τον πνιγμό τους, σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή Στρέφι.

\r\nΟ νεαρός δράστης προχώρησε σε ομολογία, από την οποία προέκυψε, σύμφωνα με τις Αρχές, ότι κίνητρο για την πράξη του ήταν η ζήλεια.\r\n

Τα παιδιά ανέσυραν νεκρά οι πυροσβέστες από αρδευτικό κανάλι, ενώ αναζητούνταν από το απόγευμα της Τετάρτης.

\r\n

Οι γονείς τους, βουλγαρικής καταγωγής που εργάζονται στην περιοχή, αντιλήφθηκαν στις δυο το μεσημέρι της Τετάρτης ότι τα δύο παιδιά είχαν αργήσει να επιστρέψουν από το σπίτι των παππούδων τους, όπου είχαν πάει για να φέρουν τρόφιμα για την οικογένεια.

\r\n

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια των ερευνών μέσα στο αρδευτικό κανάλι, βρέθηκε και ένα ρούχο. Αρχικά εκτιμήθηκε πως ανήκει στο ένα από τα δύο παιδιά, αλλά όπως προέκυψε στη συνέχεια, στον 13χρονο φερόμενο ως δράστη.

\r\n

Ο ίδιος αρκετές ώρες μετά βρέθηκε στο σημείο και μάλιστα έχει καταγραφεί σε εικόνες να κλαίει και ο ίδιος για το χαμό των δύο παιδιών. Το κίνητρο φέρεται να ήταν η ζήλια.

\r\n

Οι αστυνομικοί προσήγαγαν τον ανήλικο αδερφό της μητέρας των παιδιών, και ακολούθως, βάσει των υπαρχόντων στοιχείων, τον συνέλαβαν.

\r\nΟι Αρχές προχωρούν πολύ προσεκτικά στην υπόθεση καθώς δεν είχε αποκλειστεί η περίπτωση της εγκληματικής ενέργειας, ενώ υπήρχαν τέτοιες ενδείξεις ότι τα παιδιά δεν μπορεί να έπεσαν μέσα στο νερό μόνα τους.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts