Νεκροί οι δύο δραπέτες των φυλακών Τρικάλων σε επιχείρηση της αστυνομίας!

Νεκροί έπεσαν σύμφωνα με πληροφορίες δύο εκ των δραπετών από τις φυλακές Τρικάλων μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

\r\n

Στην περιοχή αυτή είχαν επικεντρώσει οι αστυνομικοί από νωρίτερα σήμερα τις έρευνες τους για τον εντοπισμό των πέντε συνολικά δραπετών.

\r\n

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν στην ανταλλαγή πυρών έλαβαν μέρος και οι υπόλοιποι τρεις δραπέτες, η τύχη των οποίων, επίσης, παραμένει άγνωστη.

\r\n

Ο συναγερμός στην ΕΛΑΣ είχε σημάνει από τα ξημερώματα όταν μια θερμική κάμερα ανίχνευσε κινήσεις τεσσάρων «αντικειμένων» στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας.

\r\n

Το ενδεχόμενο να έχουν εντοπιστεί κάποιοι από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ήταν ορατό, γι’ αυτό και ξεκίνησε μια ευρεία επιχείρηση των δυνάμεων που βρίσκονται στο σημείο με αποκλεισμό δύο ζωνών και «χτένισμα» σπιθαμή προς σπιθαμή της περιοχής.

\r\nΟι αστυνομικές επιχειρήσεις συνεχίζονται για τον εντοπισμό των άλλων τριών δραπετών, οι οποίοι είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι και οπλισμένοι με πιστόλια.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts