Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Λίγες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας, αυξημένη υγρασία και σποραδικές καταιγίδες τις απογευματινές ώρες στα ορεινά κυρίως τμήματα της Θράκης, περιμένουμε σήμερα, Τρίτη 21 Μαΐου. \r\n\r\nΟι ατμοσφαιρικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τη Βόρεια Αφρική.

\r\n

\r\n

Η θερμοκρασία, σε μικρή πτώση, θα κυμανθεί από 12 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 33 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 17 έως 30 βαθμούς στο Αιγαίο, αλλά στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερες.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και μετά το μεσημέρι μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι. Ασθενείς έως μέτριοι δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι θα επικρατήσουν στο Ιόνιο.

\r\n

\r\n

Λίγες νεφώσεις, αυξημένη υγρασία και περιορισμένη ορατότητα, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Ασθενείς μεταβλητοί άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.

\r\n

\r\n

Ζεστό και υγρό καιρό με λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts