«Καλοκαιράκι» μέσα στο Φθινόπωρο

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά, περιμένουμε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013.

\r\n

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 25 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 14 έως 27 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 19 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό και Βορειοδυτικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

\r\n

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

\r\n

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts