Η Τροχαία δεν μοίρασε κλήσεις, αλλά… αρωματικά αυτοκινήτων!

Έναν πρωτότυπο τρόπο να ευχηθούν στους οδηγούς για τις ημέρες του Πάσχα βρήκαν οι αστυνομικοί της Τροχαίας στα Χανιά.

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΜπες στο Νο1 website ασφαλίσεων και βγες κερδισμένος!\r\n\r\nΈτσι, αντί για κλήσεις φέτος μοίρασαν αρωματικά αυτοκινήτων, τα οποία οι Αρχές προμηθεύτηκαν με τη συμβολή του συνεταιρισμού ΤΑΞΙ, συνοδεύονταν με ευχητήρια κάρτα της Αστυνομικής Διεύθυνσης για τις γιορτές και με την προτροπή «εφέτος ας τσουγκρίσομε μόνο αυγά».

\r\n

\r\n

Τα αρωματικά μοιράστηκαν στο κέντρο των Χανίων ενώ όπως δήλωσε ο επικεφαλής, «πρόκειται για πρωτοβουλία που εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο των προσπαθειών της ΕΛ.ΑΣ να σταθεί κοντά στον πολίτη στέλνοντας κοινωνικά μηνύματα».

\r\n

\r\n

Σκοπός της αστυνομίας είναι, όχι μόνο η ασφάλεια του πολίτη αλλά και η δημιουργία αρμονικής σχέσης και συνεργασίας μεταξύ αστυνομίας και πολιτών. Με τη συμβολική κίνηση που κάνομε σήμερα, επιδιώκουμε να αναπτυχθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αλληλοσεβασμού».

\r\n

\r\n

Ο διοικητής της τροχαίας Χανίων, αφού αναφέρθηκε σε αυτή την πρωτοβουλία, παρότρυνε τους οδηγούς να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας τονίζοντας ότι «επί 24ώρου βάσεως το προσωπικό της Τροχαίας θα βρίσκεται στους δρόμους, με στόχο την ασφαλή κίνηση».

\r\n

\r\n

Όπως έκανε γνωστό, «ιδιαίτερο βάρος θα δοθεί στους ελέγχους αλκοτέστ».

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts