Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και τοπικές καταιγίδες

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία στα ορεινά ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και τοπικές καταιγίδες περιμένουμε σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου. 

\r\n

\r\n

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 19 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 17 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 21 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη και από 22 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

\r\n

\r\n

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς.

\r\n

\r\n

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί έως μέτριοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts