Ελεύθερος ένας από τους ομήρους του Ριζάι

Συνεχίζεται το θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου, όπου από το βράδυ του Σαββάτου ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι κρατά μαζί με δύο συγκρατούμενούς του έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους ομήρους, απειλώντας να τινάξει στον αέρα το σωφρονιστικό ίδρυμα, αν δεν αφεθεί ελεύθερος.\r\nΔιαβάστε την ιστορία: Έχασα 16 κιλά σε 4 εβδομάδες!\r\n\r\nΟ Ριζάι φέρεται να κρατά μια χειροβομβίδα και απειλεί να την χρησιμοποιήσει, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει στην κατοχή του και δύο αυτοσχέδια μαχαίρια.

\r\n

\r\n

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλβανός κακοποιός κατάφερε, άγνωστο πώς, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο και κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών.

\r\n

\r\n

Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών. «Είναι η τρίτη φορά και φαρμακερή» φέρεται να τονίζει ο Ριζάι κάνοντας γνωστές τις διαθέσεις του.

\r\n

\r\n

Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του, έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες ΕΚΑΜ από την Πάτρα και από Αθήνα είναι στις φυλακές σε ετοιμότητα να επέμβουν, ενώ στις φυλακές βρίσκεται και διαπραγματευτής προκειμένου να πειστεί ο κρατούμενος να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

\r\n

\r\n

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες αφέθηκε ελεύθερη η σύντροφός του Σούλα και η γυναίκα που τον είχε βοηθήσει να αποδράσει στο παρελθόν.\r\n\r\nΕντύπωση πάντως προκαλεί η στάση παραγόντων του υπουργείου Δικαιοσύνης, οι οποίοι δεν δίνουν καμία πληροφορία ή εμφανίζονται να μην έχουν σαφή εικόνα για τα όσα διαδραματίζονται στο Μαλανδρίνο…\r\n\r\nΤο μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστό ότι ένας από τους ομήρους του Ριζάι απελευθερώθηκε, είναι άγνωστο όμως εάν κατάφερε να διαφύγει ή τον άφησε ο κατάδικος, σε ένδειξη καλής θέλησης.\r\n\r\nΟι Αρχές επιχειρούν, σύμφωνα με πληροφορίες, να κουράσουν τον Ριζάι, προκειμένου τελικά να παραδοθεί…

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts