Διακίνηση ναρκωτικών από την Αλβανία

Όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση,η ύφεση και η ανεργία τόσο αυξάνει η εγκληματικότητα και η απελπισία.

\r\n

\r\n

Οι δυο αυτοί παράγοντες είναι σύμφωνα με αξιωματικό της Δίωξης Ναρκωτικών της ΕΛ-ΑΣ η τρομερή αύξηση των ναρκωτικών. Στοιχεία ατράνταχτα για την αύξηση των ποσοτήτων ναρκωτικών αλλά και την αντίδραση της Αστυνομίας έρχονται από τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου η οποία ήταν πάντα πύλη εισόδου ναρκωτικών από την Αλβανία.

\r\n

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας Ηπείρου τον τελευταίο μήνα όπου και να κοιτάξουν οι αστυνομικοί βλέπουν και πιάνουν ναρκωτικά.

\r\n

\r\n

Μέσα σε 30 μέρες δυο τόνοι χασίς και 20 κιλά ηρωίνη.

\r\n

\r\n

Σε ετήσια βάση 25 τόνοι χασίς το χρόνο και ένα τέταρτο του τόνου κοκαΐνη.

\r\n

\r\n

Για να έχετε μια τάξη μεγέθους για ποσότητα 50 γραμμαρίων ηρωίνης η ποινή είναι ισόβια και το ίδιο και 10 κιλά χασίς…

\r\n

\r\n

Χαρακτηριστικότερες περιπτώσεις του Μαρτίου:

\r\n

\r\n

– 570 κιλά χασίς ανάμεσα σε καυσόξυλα ελιάς στο λιμάνι Ηγουμενίτσας.

\r\n

\r\n

-12 κιλά ηρωίνης πάλι στο λιμάνι Ηγουμενίτσας από συνταξιούχο αστυνομικό.

\r\n

\r\n

-Στην Αμφιλοχία,συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 37χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος μετέφερε με το αυτοκίνητό του 109 κιλά χασίς

\r\n

\r\n

– Συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος οδηγούσε αυτοκίνητο φορτωμένο με 110 κιλά χασίς

\r\n

\r\n

-Συνελήφθη στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 48χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος εισήγαγε 217 κιλά χασίς.

\r\n

\r\n

-Στο Ράγιο Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα (οδηγός και προπομποί) για μεταφορά και εμπορίας μεγάλης ποσότητας χασίς. Κατασχέθηκαν πάνω από 201 κιλά χασίς.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts