Δείτε τις καταστροφές στο σπίτι του Κώστα Σημίτη (pics-vid)

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στο σπίτι του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, από τον εμπρηστικό μηχανισμό που τοποθέτησαν άγνωστοι λίγο μετά τις 2 τη νύχτα στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού του εξοχικού του πρώην πρωθυπουργού.

\r\n\r\n

\r\n

\r\nΤις έρευνες έχει αναλάβει πλέον η Αντιτρομοκρατική για τη φωτιά στο εξοχικό του Κώστα Σημίτη στους Αγίους Θεοδώρους καθώς βρέθηκαν υπολείμματα εμπρηστικού μηχανισμού.

\r\n

Ο εμπρηστικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος μέσα σε μεταλλικό κουτί και η συνδεσμολογία του, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες παραπέμπει σε εκείνη που είχε εντοπιστεί στο μετρό του Αιγάλεω.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=p01WGstkedg&feature=player_embedded\r\n\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής εντόπισαν μπαταρίες, καλώδια, αλλά και έναν διακόπτη. Ο μηχανισμός είχε τοποθετηθεί σε μια από τις μπαλκονόπορτες του σπιτιού. Στην μπαλκονόπορτα του σαλονιού.\r\n\r\nΟι άγνωστοι πυροδότησαν τον μηχανισμό με αποτέλεσμα να ξεσπάσει φωτιά που προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημιές στο εξοχικό του πρώην πρωθυπουργού. Οι μεγαλύτερες ζημιές είναι στο σαλόνι και στην κουζίνα.\r\nΤο γραφείο του πρώην Πρωθυπουργού στην Αθήνα έχει βρεθεί στο παρελθόν στο στόχαστρο. Αυτή τη φορά φαίνεται πως οι δράστες επέλεξαν το εξοχικό ως πιο εύκολο στόχο καθώς όταν λείπει ο πρώην πρωθυπουργός ο χώρος δεν φυλάσσεται.

\r\n\r\n

\r\n

Οι πρώτοι που κατάλαβαν ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά ήταν οι αστυνομικοί που πήραν σήμα από τον συναγερμό του σπιτιού.\r\nΣτο σπίτι δεν υπήρχε κανείς καθώς πρόκειται για εξοχικό και δεν κατοικείται το χειμώνα.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με τον διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Πελοποννήσου η πυροσβεστική ενημερώθηκε για την πυρκαγιά στις 02:34 μετά τα μεσάνυχτα. Οι τοπική δύναμη κατάφερε να θέσει τη φωτιά υπό έλεγχο λίγα λεπτά μετά τις έξι.\r\n\r\n\r\nΠηγή: newsit

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts