Αυτός είναι ο Έλληνας που συνελήφθη στην Τουρκία (pics)

Ένας 25χρονος Έλληνας είναι μεταξύ των 11 ξένων υπηκόων που ανακρίνονται αυτή την ώρα από τις τουρκικές αρχές για το ρόλο τους στις αντικυβερνητικές διαδηλώσεις στην Τουρκία.  \r\n\r\nΠρόκειται για μεταπτυχιακό φοιτητή, που βρισκόταν στην Τουρκία με το πρόγραμμα Erasmus. Σύμφωνα με πληροφορίες από το ελληνικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη, ο φοιτητής είναι καλά στην υγεία του και εκπροσωπείται από δικηγόρο.\r\n\r\nΠληροφορίες ότι έφερε πάνω του διπλωματικό διαβατήριο, δεν επιβεβαιώθηκαν από τις τουρκικές αρχές. Το όνομά του, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι Γιώργος Ιατρίδης.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΣύμφωνα με την εφημερίδα “Χουριέτ” που επικαλείται δημοσίευμα της “Radical”, τέσσερις Αμερικανοί, δύο Βρετανοί, δύο Ιρανοί, ένας Ινδός, ένας Γάλλος κι ένας Ελληνας έχουν συλληφθεί απο τις αρχές με την κατηγορία της υποκίνησης των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί.\r\n\r\nΟι ξένοι υπήκοοι συνελήθησαν χτες, ωστόσο, μέχρι στιγμής, οι τουρκικές αρχές δεν έχουν ανακοινώσει ότι ανακρίνονται από την αστυνομία.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΜε βάση το δημοσίευμα της “Rαdical”, τέσσερις εξ αυτών είναι φοιτητές που επισκέφθηκαν την Τουρκία στο πλαίσιο του προγράμματος “Εrasmus”.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts