Αραιές νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Αραιές νεφώσεις που στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ορεινά, περιμένουμε σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου. 

\r\n

\r\n

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 στη Νότια Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη αλλά η μέγιστη στα Δωδεκάνησα θα φτάσει τους 24 βαθμούς.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στις Κυκλάδες και το Νοτιοδυτικό Αιγαίο ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι έως μέτριοι.

\r\n

\r\n

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι στο Σαρωνικό και μέτριοι έως ισχυροί στο Νότιο Ευβοϊκό.

\r\n

\r\n

Αραιές νεφώσεις, περιμένουμε και στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts