Ανθρωποκυνηγητό για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων

 Δηλώσεις για την εξέλιξη των ερευνών σχετικά με την υπόθεση της απόδρασης κρατουμένων από τις φυλακές Τρικάλων προέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Αρχικά αναφέρθηκε στη σύλληψη δύο εκ των δραπετών.

\r\n

\r\n

Όπως δήλωσε, οι δραπέτες εντοπίστηκαν από δυνάμεις της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) σε δασική περιοχή, σε απόσταση περίπου 4 με 5 χιλιομέτρων από το Κατάστημα Κράτησης στην περιοχή Κρηνίτσα Τρικάλων, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι του Σαββάτου.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Το βανάκι που χρησιμοποίησαν οι συνεργοί των δραπετών εντοπίστηκε, ολοσχερώς καμένο, σε αγροτική περιοχή στη Νίκαια Λάρισας, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι.

\r\n

\r\n

Από την πρώτη στιγμή τέθηκαν σε κατάσταση συναγερμού όλες οι υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας στη Θεσσαλία, στη Δυτική Μακεδονία, στη Στερεά Ελλάδα, στην Ήπειρο και σε άλλες περιοχές για τον εντοπισμό των δραπετών και των δραστών της ένοπλης επίθεσης. Στο ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί συνδράμουν άνδρες της Αστυνομίας, της Ασφάλειας, σκύλοι ανίχνευσης και δύο ελικόπτερα.

\r\n

\r\n

Στο πλαίσιο των ερευνών στους χώρους της φυλακής, στο κελί του κρατούμενου Παναγιώτη Βλαστού βρέθηκαν 5 λάμες και 4 σέγες κοπής μετάλλων καθώς και 2 μαχαίρια.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts