Ανατροπή από το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον 19χρονο

Δύο μέρες μετά το τελευταίο αντίο στον 19χρονο Θανάση Καναούτη και ακόμα δεν έχει πέσει φως στα αίτια του θανάτου του νεου παιδιού που έπεσε από τρόλει μετά από αντιπαράθεση με ελεγκτές για ένα εισιτήριο.

\r\n

Σύμφωνα με το ΒΗΜΑ, ο Θανάσης Καναούτης πέθανε από βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος της κεφαλής του λόγω της πτώσης του από ψηλό σημείο και της συνεπακόλουθης εσωτερικής αιμορραγίας.

\r\n

Το ιατροδικαστικό πόρισμα, εφόσον επιβεβαιωθεί, ανατρέπει εν μέρει τα αρχικά στοιχεία της πραγματογνωμοσύνης στην οποία προχώρησε επιτροπή εμπειρογνωμόνων και σύμφωνα με τα οποία «το πόδι του 19χρονου Θανάση Καναούτη παγιδεύτηκε από την πόρτα του τρόλεϊ που έκλεινε, κάτι που οδήγησε στην μοιραία πτώση του στην άσφαλτο».

\r\n

Πληρωθείτε συμμετέχοντας σε έρευνες! Η γνώμη σας μετράει. Συμμετέχοντας σε έρευνες μπορείτε να κερδίσετε σήμερα χρήματα online!

\r\n

Το πόρισμα αναφέρει ότι υπάρχει μία μικρή εκχύμωση στο μέτωπο, «ερυθροειδείς εστίες στην τραχηλική χώρα» (κοκκινίλες στο λαιμό) ενώ ο άτυχος νεαρός δεν έφερε ενδείξεις από άλλα κτυπήματα σε ζωτικά σημεία στοιχεία που ενισχύουν τις μαρτυρίες οτι πριν απο τη μοιραία πτώση, ελεγκτής και 19χρονος ήρθαν στα χέρια.

\r\n

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ιατροδικαστών ο ελεγκτής προσπάθησε να συγκρατήσει τον Καναούτη, από το χέρι και ακούμπησε τον λαιμό του 19χρονου, χωρίς ωστόσο να τον κτυπήσει με βιαιότητα, όπως αναφερόταν σε μαρτυρίες.

\r\n

Οι ιατροδικαστές είναι βέβαοι οτι ο 19χρονος έπεσε από το τρόλευ με την πλάτη χωρίς όμως να μπορούν να πουν αν κάποιος τον έσπρωξε ή όχι.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts