«’Έφαγαν» 170 εκατ. ευρώ από τους μισθούς των στρατιωτικών

Με λάθος… πολλαπλασιαστή έγιναν οι μειώσεις των μισθών στους στρατιωτικούς. \r\n\r\nΌπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος εφάρμοσαν προκαταβολικά μέτρα που έπρεπε να ισχύσουν από το 2014 στο νέο ειδικό μισθολόγιο.\r\n\r\nΈτσι η κυβέρνηση αγνοώντας τις προτάσεις του υπουργείου Ενικής Άμυνας και τελικά έκοψε τις αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών κατά 60 εκατ. ευρώ παραπάνω από ότι προβλεπόταν για το 2013 και 110 εκατ. ευρώ από τις συντάξεις.\r\n\r\nΟι περικοπές έγιναν στους μισθούς των εν ενεργεία στελεχών με το νέο ειδικό μισθολόγιο που τέθηκε αναδρομικά σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2012.\r\n\r\nΟι περικοπές δεν ήταν 78 εκατ. ευρώ, αλλά μεγαλύτερες κατά 60 εκατ. ευρώ.\r\n\r\n…Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ – Δημιουργήστε το λογαριασμό σας για να εξατομικεύσετε το κανάλι με τις επιλεγμένες σας ομάδες και συλλόγους.\r\n\r\nΈτσι οι στρατιωτικοί έχασαν από 35 ευρώ το μήνα μέχρι και 400 ευρώ!\r\n\r\nΜάλιστα οι μειώσεις είχαν συμφωνηθεί με την τρόικα, όμως τελικά το ψαλίδι ήταν αισθητά μεγαλύτερο…\r\n\r\n\r\n

Με λάθος… πολλαπλασιαστή έγιναν οι μειώσεις των μισθών στους στρατιωτικούς.

\r\n

Όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος εφάρμοσαν προκαταβολικά μέτρα που έπρεπε να ισχύσουν από το 2014 στο νέο ειδικό μισθολόγιο.

\r\n

Έτσι η κυβέρνηση αγνοώντας τις προτάσεις του υπουργείου Ενικής Άμυνας και τελικά έκοψε τις αποδοχές των εν ενεργεία στρατιωτικών κατά 60 εκατ. ευρώ παραπάνω από ότι προβλεπόταν για το 2013 και 110 εκατ. ευρώ από τις συντάξεις.

\r\n

Οι περικοπές έγιναν στους μισθούς των εν ενεργεία στελεχών με το νέο ειδικό μισθολόγιο που τέθηκε αναδρομικά σε ισχύ από τον Αύγουστο του 2012.

\r\n

Οι περικοπές δεν ήταν 78 εκατ. ευρώ, αλλά μεγαλύτερες κατά 60 εκατ. ευρώ.

\r\n

Έτσι οι στρατιωτικοί έχασαν από 35 ευρώ το μήνα μέχρι και 400 ευρώ!

\r\n

Μάλιστα οι μειώσεις είχαν συμφωνηθεί με την τρόικα, όμως τελικά το ψαλίδι ήταν αισθητά μεγαλύτερο…

\r\n

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts