Άγρια δολοφονία – Ληστές έδεσαν, φίμωσαν και χτύπησαν γυναίκα στο κεφάλι

Τραγικό θάνατο βρήκε μια ηλικιωμένη μέσα στο σπίτι της στην Ηλιούπολη την οποία δολοφόνησαν ληστές. Την έδεσαν στο κρεββάτι της, την φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι. \r\n\r\nΣτη συνέχεια έκαναν άνω κάτω τη μονοκατοικία, άρπαξαν οτι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.

\r\n

Το βίαιο έγκλημα που έγινε στην οδό Κρέοντος 43 στην Ηλιούπολη αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί οταν μια γειτόνισσα βρήκε νεκρή την 80χρονη και ειδοποίησε την αστυνομία.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΣύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων της περιοχής στο Newsit, το φως στην κουζίνα της ηλικιωμένης ήταν αναμμένο εως τις 12.30 το βράδυ. Οι δράστες μπήκαν τα ξημερώματα στην μονοκατοικία όχι από την κεντρικη είσοδο αλλά από την πλαϊνή αυλόπορτα.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΣτη συνέχεια αφού μπήκαν στην αυλή, παραβίασαν το παράθυρο της κουζίνας και μπηκαν στο εσωτερικό του σπιτιού.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΟι ληστές αιφνιδίασαν την άτυχη ηλικιωμένη την οποία έδεσαν πισθάγκωνα στο κρεββάτι της, τη φίμωσαν και την χτύπησαν στο κεφάλι. Εκαναν άνω κάτω το σπίτι, άρπαξαν οτι πολύτιμο βρήκαν και εξαφανίστηκαν.\r\n\r\nΟι αστυνομικοί που ερευνούν τη δολοφονία της 80χρονης αναζήτησαν ίχνη των δραστών στη σιδερένια αυλόπορτα που παραβίασαν οι ληστές.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΗ 80χρονη από τη Θράκη ζούσε μόνη της εδώ και πολλά χρόνια καθώς είχε χάσει τον μοναχογιό της που ήταν καθηγητής πανεπιστημίου.\r\n\r\nΟπως λένε οι γείτονες η ηλικιωμένη δεν ήταν πλούσια και ήταν μια πολύ ευγενική και αγαπητή γυναίκα.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts