Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Χαροπαλεύει 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι στην Καισαριανή (pics)

To κοριτσάκι ήταν μαζί με την καθαρίστρια μητέρα του στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην πολυκατοικία της Καισαριανής. Η μικρούλα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς πέφτοντας από το μπαλκόνι το σώμα της βρήκε στην τέντα του 1ου ορόφου. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Παίδων.

Χαροπαλεύει 3χρονο κοριτσάκι που έπεσε από μπαλκόνι στην Καισαριανή (pics)

To κοριτσάκι ήταν μαζί με την καθαρίστρια μητέρα του στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην πολυκατοικία της Καισαριανής. Η μικρούλα στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς πέφτοντας από το μπαλκόνι το σώμα της βρήκε στην τέντα του 1ου ορόφου. Νοσηλεύεται διασωληνωμένη στο Παίδων.\r\n\r\nΣυγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι της οδού Υμητού 47 – 51 στην Καισαριανή καθώς γύρω στις 12.00 το μεσημέρι είδαν ένα μικρό κοριτσάκι να πέφτει από τη βεράντα του 2ου ορόφου.

\r\n

\r\n\r\nΗ τέντα έσωσε το παιδί\r\n\r\nΗ μικρούλα ειχε πάει με την καθαρίστρια μητέρα του στο διαμέρισμα καθώς η γυναίκα δεν είχε που να αφήσει το παιδί και το πήρε μαζί της. Ενώ εκείνη καθάριζε το σπίτι, η 3χρονη βγήκε στη βεράντα.\r\n

\r\n

\r\n

\r\nΗ μικρούλα σκαρφάλωσε στο κάγκελα, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.\r\n\r\nΟπως περιγράφει αυτόπτης μάρυρας στο Newsit “η μιρκή στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της καθώς το σώμα της βρήκε στην τέντα του 1ου ορόφου και στη συνέχεια το κορμάκι της προσγειώθηκε στο καπό σταθμεύμενου οχήματος”.\r\n\r\nΑμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο Παίδων όπου νοσηλευεται διασωληνωμένο και οι γιατροί δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY