Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Τελεσίγραφο Σαμαρά στους υπουργούς του

Την πιο σκληρή παρτίδα «πόκερ» με την τρόικα αναμένεται να παίξει ο Αντώνης Σαμαράς στον επικείμενο φθινοπωρινό έλεγχο, καθώς φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού υπέρ της Ελλάδος.

Τελεσίγραφο Σαμαρά στους υπουργούς του

Την πιο σκληρή παρτίδα «πόκερ» με την τρόικα αναμένεται να παίξει ο Αντώνης Σαμαράς στον επικείμενο φθινοπωρινό έλεγχο, καθώς φέρεται αποφασισμένος να αλλάξει τους όρους του παιχνιδιού υπέρ της Ελλάδος.

\r\n«Όπλα» του το πρωτογενές πλεόνασμα που επιδιώκει και η επιτυχία του προγράμματος – κορσές που δεσμεύτηκε να υλοποιήσει.\r\n\r\nΨάξε και βρες το καλύτερο δώρο για τα παιδιά!\r\n\r\nΗ Γερμανία θα βγαίνει από τις εκλογές και η Ελλάδα θα εισέρχεται σε τροχιά ευρωεκλογών. Ο σχεδιασμός προϋποθέτει ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα πιαστεί αδιάβαστη στον έλεγχο του Σεπτεμβρίου.\r\n\r\nΜάλιστα, όπως αναφέρει η «Real News» ο Αντώνης Σαμαράς έδωσε αυστηρή εντολή στους υπουργούς να έχουν «σκουπίσει» όλα τα προαπαιτούμενα εντός Αυγούστου.\r\n\r\n«Θέλω όσο πιο γρήγορα γίνεται το καθετί. Θέλω τα προαπαιτούμενα πολύ πιο γρήγορα από τα χρονοδιαγράμματα. Ό,τι μπορεί να είναι έτοιμο, να είναι έτοιμο μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Θέλω να είμαι δυνατός στη διαπραγμάτευση» φέρεται να έχει πει ο πρωθυπουργός στους υπουργούς καθώς τα χαμηλά τεχνικά κλιμάκια φτάνουν στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου, τα μεσαία στις 17 του μήνα και η τρόικα στις 21 Σεπτεμβρίου.\r\n\r\nΠρώτος στόχος της κυβέρνησης είναι να μείνει πιστή στην ολοκλήρωση του προγράμματος. Δεύτερος, να αποφύγει πάση θυσία νέα μέτρα στο Μεσοπρόθεσμο 2014 – 2017. Τρίτος, να φανεί φως στο βάθος του τούνελ για ελάφρυνση του χρέους με οποιονδήποτε τρόπο.\r\n\r\nΠροτεραιότητα στο Μαξίμου είναι να έχουν υλοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου τα προαπαιτούμενα για τη δόση του 1 δισ. ευρώ. Σε αυτά περιλαμβάνονται η αναδιάρθρωση των αμυντικών συστημάτων, η πληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ ώστε να προχωρήσει η αποκρατικοποίησή τους και η ολοκλήρωση του προγράμματος κινητικότητας 12.500 υπαλλήλων στο Δημόσιο.\r\n\r\nΠαράλληλα, η κυβέρνηση πρέπει να «τρέξει» όλες τις υπόλοιπες δράσεις μέχρι τα τέλη Σεπτέμβρη. Δράσεις που θα κρίνουν την αξιολόγηση της επόμενης δόσης.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY