Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν η σύζυγος, ο γιoς και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Διαφθοράς - πρόεδρος Πρωτοδικών Χρ. Παπακώστας, που ερευνά την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια - η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του προσωρινά κρατούμενου και καταδικασμένου επιχειρηματία και επικεφαλής του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη.

Συνελήφθησαν η σύζυγος, ο γιoς και η κόρη του Παύλου Ψωμιάδη

Συνελήφθησαν μετά από εντάλματα που εξέδωσε ο ανακριτής Διαφθοράς – πρόεδρος Πρωτοδικών Χρ. Παπακώστας, που ερευνά την υπόθεση της ΑΣΠΙΣ Πρόνοια – η σύζυγος, η κόρη και ο γιος του προσωρινά κρατούμενου και καταδικασμένου επιχειρηματία και επικεφαλής του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, Παύλου Ψωμιάδη.

\r\nΤα εντάλματα που εξέδωσε ο κ. Παπακώστας αφορούν τις κατηγορίες της εγκληματικής οργάνωσης, απάτης, απιστίας, υπεξαίρεσης, νομιμοποίησης παράνομων εσόδων και συνέργειας στις παραπάνω πράξεις.\r\n\r\nΣύμφωνα με τη δικογραφία που χειρίζεται ο ανακριτής, η ζημία που προκλήθηκε από την υπόθεση της εταιρείας ΑΣΠΙΣ σε επενδυτές, αλλά και στο Δημόσιο εκτιμάται πως ξεπερνά τα 200 εκατομμύρια ευρώ.\r\n\r\nΑνακαλύψτε την καλύτερη Χριστουγεννιάτικη ευκαιρία κέρδους της AVON!\r\n\r\nΟ Παύλος Ψωμιάδης εκτίει ποινή κάθειρξης 8 ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατ. ευρω που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.\r\n\r\nΠρόσφατα, του επιβλήθηκε εκ νέου προσωρινή κράτηση για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα, ποσού 5,8 εκατομμύριων ευρώ για υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου εταιρείας του, το 2000, τα οποία κατά την κατηγορία κατέληξαν σε τραπεζικό λογαριασμό του.\r\n\r\nΟι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY