Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σαρώνει η Ελλάδα στις προτιμήσεις των τουριστών

Οι Ελληνικοί προορισμοί παίρνουν ψήφο εμπιστοσύνης από τους ταξιδιώτες και καταλαμβάνουν τέσσερις από τις πέντε πρώτες θέσεις στη λίστα των 20 δημοφιλέστερων προορισμών της Μεσογείου.

Σαρώνει η Ελλάδα στις προτιμήσεις των τουριστών

Οι Ελληνικοί προορισμοί παίρνουν ψήφο εμπιστοσύνης από τους ταξιδιώτες και καταλαμβάνουν τέσσερις από τις πέντε πρώτες θέσεις στη λίστα των 20 δημοφιλέστερων προορισμών της Μεσογείου.

\r\nΣύμφωνα με την έρευνα της μηχανής αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών Trivago, για τους δημοφιλέστερους Μεσογειακούς προορισμούς με βάση τις κριτικές των χρηστών της: Πρώτος προορισμός και με διαφορά (δημοτικότητα 85) είναι το Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, ενώ στη δεύτερη θέση θέση είναι τα Φηρά Σαντορίνης.\r\n\r\nΗ φυσική ομορφιά του νησιού φαίνεται ότι έπεισε και αυτό το καλοκαίρι τους ταξιδιώτες και της χαρίζουν τις δυο πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις τους.\r\n\r\nΣτην τρίτη θέση είναι το Κάπρι της Ιταλίας με πολύ μικρή διαφορά από τα Χανιά που καταλαμβάνουν την τέταρτη. Τη χρυσή πεντάδα συμπληρώνει το Ρέθυμνο με δημοτικότητα 81, ενώ στη θέση 17 συνταντάμε και τον Άγιο Νικόλαο Κρήτης.\r\n

Η Κρήτη και η Σαντορίνη, σύμφωνα με τη λίστα, είναι τα δυο νησιά που έρχονται στο μυαλό των ταξιδιωτών στο άκουσμα της Λέξης Μεσογείου. Τη λίστα συμπληρώνουν έξι προορισμοί από την Ιταλία, με το Κάπρι να κατακτά την τρίτη θέση στη λίστα, τέσσερις προορισμοί από την Ισπανία, δυο από τη Γαλλία και το Λάγκος της Πορτογαλίας.

\r\n

Δημοφιλέστεροι Μεσογειακοί προορισμοί – Σειρά προτίμησης Δημοτικότητα

\r\n

1. Ημεροβίγλι, Σαντορίνη 85\r\n2. Φηρά, Σαντορίνη 82\r\n3. Κάπρι, Ιταλία 81 (81,41)\r\n4. Χανιά, Κρήτη 81( 81, 32)\r\n5. Ρέθυμνο, Κρήτη 81 (81,27)\r\n6. Λάγκος, Πορτογαλία 81\r\n7. Συρακούσες, Σικελία 81\r\n8. Λανές, Ισπανία 81\r\n9. Μονακό, Μόντε Κάρλο 81\r\n10. Tavira, Πορτογαλία 80\r\n11. Τράπανι, Ιταλία 80\r\n12. Αλγκέρο, Ιταλία 80\r\n13. Σάντα Μαργαρίτα Λιγούρε, Ιταλία 80\r\n14. Κονίλ ντε λα Φροντέρα, Ισπανία 80\r\n15. Σάντα Οϊλάλια, Ισπανία 79\r\n16. Μαρμπέγια, Ισπανία 79\r\n17. Άγιος Νικόλαος, Κρήτη 79\r\n18. Λινιάνο Σαμπιαντόρο, Ιταλία 79\r\n19. Saintes Maries de la Mer, Γαλλία 79\r\n20. Αλκούντια, Ισπανία 79

\r\n

Η δημοτικότητα των προορισμών είναι αποτέλεσμα των κριτικών από 39 διεθνείς πλατφόρμες της trivago και 160 διαφορετικές ιστοσελίδες κρατήσεων, ενώ οι προορισμοί έχουν 5000 κριτικές τουλάχιστον ο καθένας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY