Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Σαμαράς: «Η περίπτωση ΕΡΤ ξεχώριζε από μακρυά»

Με τη φράση "η περίπτωση της ΕΡΤ ξεχώριζε από μακρυά" ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του λόγου του για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας στο φλέγον ζήτημα με το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που έχει προκαλέσει λαίλαπα κοινωνικών αλλά και πολιτικών αναταραχών.

Σαμαράς: «Η περίπτωση ΕΡΤ ξεχώριζε από μακρυά»

Με τη φράση “η περίπτωση της ΕΡΤ ξεχώριζε από μακρυά” ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς επέλεξε να αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του λόγου του για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης της χώρας στο φλέγον ζήτημα με το λουκέτο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση που έχει προκαλέσει λαίλαπα κοινωνικών αλλά και πολιτικών αναταραχών.

\r\n

“Δεν πιστεύω σε μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο, δεν θα βοηθήσει σε τίποτε, ειδικά αυτή την εποχή” δήλωσε ο κ. Σαμαράς μιλώντας από το Ναύπλιο.

\r\n

Έκανε λόγο δε για “συμβολικές αποχωρήσεις” που “πρέπει να υπάρξουν και στο Δημόσιο”. “

\r\n

Δε μπορούμε να ζούμε συνεχώς με δανεικά και μνημόνια. Σύντομα αυτά πρέπει να τελειώσουν. Αλλά δε θα μπορέσουμε να βγούμε από τα μνημόνια αν κάποιοι πληρώνουν τα πάντα και κάποιοι γλιτώνουν τα πάντα. Εγώ δεν υποστηρίζω μαζικές απολύσεις στο Δημόσιο” ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY