Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: μυστηριώδης γυναίκα με μπορντό αυτοκίνητο

Μια περίπτωση που πρέπει να ερευνήσουν οι αρχές, έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα σε γειτονιές του - δυτικού κυρίως - Ηρακλείου.

Προσοχή: μυστηριώδης γυναίκα με μπορντό αυτοκίνητο

Μια περίπτωση που πρέπει να ερευνήσουν οι αρχές, έχει εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα σε γειτονιές του – δυτικού κυρίως – Ηρακλείου.

\r\nΟ λόγος για μια γυναίκα, η οποία κυκλοφορεί με ένα μπορντό αυτοκίνητο, μπαίνει σε σπίτια, στα οποία εντοπίζει ανασφάλιστες πόρτες και στην πορεία εφόσον εντοπιστεί από τον ιδιοκτήτη μέσα σε αυτά λέει με παροιμιώδη ψυχραιμία ”ήρθα για το σπίτι που νοικιάζετε!”.\r\n\r\n΄Οπως διαβάζουμε στο FlashNews, μέχρι ο ιδιοκτήτης να αντιληφθεί τι έχει συμβεί, εκείνη γίνεται καπνός.\r\n\r\nΠροπαράγγειλε τώρα την πολυαναμενόμενη κονσόλα PS4 στο Public.gr!\r\n\r\nΜάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις αρπάζει ό,τι προλαβαίνει, αφού πάντα μαζί της έχει μια μεγάλη τσάντα.\r\n\r\nΧαρακτηριστική περίπτωση είναι μιας γυναίκας που την εντόπισε στο μπάνιο του σπιτιού της. Όταν εμβρόντητη τη ρώτησε τι θέλει μέσα στο μπάνιο της, εκείνη έδωσε τη γνωστή απάντηση, έτσι αποδίδει την παρουσία της σε παρεξήγηση και εξαφανίζεται!

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY