Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Παραποίησε ελληνική σημαία η Χρυσή Αυγή στα νέα της γραφεία

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών επιλαμβάνεται πλέον για την παραποιημένη ελληνική σημαία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Παραποίησε ελληνική σημαία η Χρυσή Αυγή στα νέα της γραφεία
Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών επιλαμβάνεται πλέον για την παραποιημένη ελληνική σημαία στα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

\r\n

\r\n\r\nΜετά από ερώτηση του βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Γρηγόρη Ψαριανού, προς τα υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, διαβιβάστηκε από την Ελληνική Αστυνομία το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, μέσω εγγράφου που απέστειλε το υπουργείο Δημοσίας Τάξης.\r\n\r\nΘέλεις Προσφορες σε Τεχνολογία, Επικοινωνία, Ψυχαγωγία και Gaming.Θέλεις Public. Δες εδώ!\r\n\r\nΣτα καινούργια γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Αθήνα, που βρίσκονται στην λεωφόρο Μεσογείων 131, υπάρχει αναρτημένη στο μπαλκόνι του πενταόροφου κτιρίου, ελληνική σημαία, η οποία στο κέντρο έχει τον μαίανδρο – σύμβολο του κόμματος της Χρυσής Αυγής.\r\n\r\nO υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, αναφέρει: “Στις 17.05.2013, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμπελοκήπων διαπιστώθηκε στο μπαλκόνι του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία του κόμματος “Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή”, επί της Λ. Μεσογείων, αναρτημένη σε κοντάρι η πρώτη σημαία του Ελληνικού Κράτους, χρώματος μπλε με λευκό σταυρό, που στο μέσο αυτής απεικονίζετο το σύμβολο του ανωτέρω πολιτικού κόμματος, ήτοι μαίανδρος, πλαισιωμένος από δύο δάφνες μαύρου χρώματος”.\r\n\r\nΣτον κ. Ψαριανό έχει απαντήσει εγγράφως και ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, επισημαίνοντας ότι σύμφωνα με το άρθρο 181 ΠΚ περί προσβολής των συμβόλων του ελληνικού κράτους, “όποιος, για να εκδηλώσει μίσος ή περιφρόνηση, αφαιρεί, καταστρέφει, παραμορφώνει ή ρυπαίνει την επίσημη σημαία του Κράτους ή έμβλημα της κυριαρχίας του, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών”.\r\n\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY