Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Παραλήρημα του Χρήστου Παππά μέσα από τη φυλακή

Ως «τίμιο πολιτικό αγώνα» περιγράφει τη δράση της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σε κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο, μέσα από το κρατητήριο, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας».

Παραλήρημα του Χρήστου Παππά μέσα από τη φυλακή

Ως «τίμιο πολιτικό αγώνα» περιγράφει τη δράση της Χρυσής Αυγής ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, σε κείμενο που ανάρτησε στο προσωπικό του ιστολόγιο, μέσα από το κρατητήριο, κάνοντας λόγο για «κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας».

\r\n«Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται. Η ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο κ. Παππάς.\r\n\r\nΥπογραμμίζει, επίσης, ότι « η πολιτική του ‘’σοκ και δέος’’ που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας».\r\n\r\n«Πατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!», καταλήγει ο κ. Παππάς.\r\n\r\nΑναλυτικά το κείμενο του Χρήστου Παππά:\r\n\r\n«Για πρώτη φορά στα χρονικά αρχηγός και βουλευτές πολιτικού κόμματος συλλαμβάνονται και φυλακίζονται με κατασκευασμένη κατηγορία κατόπιν παραγγελίας της εκτελεστικής εξουσίας (κυβέρνησης). Η συμμορία του μνημονίου, η ανθελληνική κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όλο το “αντισυνταγματικό τόξο” ενάντια στη λαϊκή βούληση.\r\n\r\nΠρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί οι άθλιοι και υπαίτιοι της δυστυχίας του ελληνικού λαού πως ο Έλληνας γεννιέται και πεθαίνει ελεύθερος. Οι ιδέες δεν φυλακίζονται, το φρόνημα δεν διώκεται.\r\n\r\nΗ ελληνική ιδέα, η ιδεολογία του λαϊκού εθνικισμού, ο τίμιος πολιτικός μας αγώνας όχι μόνο θα δικαιωθεί αλλά και θα επικρατήσει γιατί αποτελεί την μοναδική ελπίδα για εθνική ανάκαμψη.\r\n\r\nΠαλεύουμε για την ελευθερία της πατρίδας από τα δεσμά των εγκάθετων του μνημονίου. Αγωνιζόμαστε για την πολυπόθητη εθνική ανεξαρτησία. Αγωνιζόμαστε για εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.\r\n\r\nΠυκνώστε τις γραμμές μας, τις γραμμές του εθνικιστικού κινήματος Χρυσή Αυγή. Αγωνιστείτε για την πατρίδα, την ελευθερία και το ψωμί. Αγωνιστείτε για την παιδεία και τη νεολαία. Συναγωνιστές Έλληνες πατριώτες, ψηφοφόροι και μη του κινήματος, ψηλά το κεφάλι Έλληνες Εθνικιστές! Δεθείτε γερά στο κατάρτι της πίστης μας!\r\n\r\nΈλληνες, μην τους πιστεύετε! Η πολιτική του ‘’σοκ και δέος’’ που εφαρμόζουν τα τελευταία 3 και πλέον χρόνια δεν περνάει. Ο ελληνικός λαός θα νικήσει. Ο ελληνικός εθνικισμός θα νικήσει. Έχουμε τον Θεό, τον λαό, το δίκαιο και την αλήθεια στο πλευρό μας.\r\n\r\nΠατρίδα- Τιμή- Χρυσή Αυγή!\r\n\r\nΧρήστος Παππάς\r\nΒουλευτής Επικρατείας\r\nΚοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή\r\nΚρατούμενος Γ.Α.Δ.Α\r\nΔευτέρα, 30/9/2013»\r\n\r\nΚασιδιάρης: Πήρε φόρα κι έφτυσε τις κάμερες βρίζοντας (vid)\r\n\r\nΕπεισόδιο γυναίκας οδηγού με χρυσαυγίτες έξω από τη ΓΑΔΑ (pics)\r\n\r\nΤον Παναγιώταρο θα υπερασπιστεί η δικηγόρος του Ρουπακιά\r\n\r\nΌλο το χρονικό της σύλληψης της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής \r\n\r\n«Δεν μας λυγίζει τίποτα, ζήτω η Ελλάδα!», φώναξε ο Κασιδιάρης\r\n\r\nΑποκάλυψη: 25 λεπτά μετά τη δολοφονία του Φύσσα τηλεφώνησε ο Λαγός στον Μιχαλολιάκο (pic)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY