Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς ανέμους

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο και τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και το Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013.

Νέα πτώση της θερμοκρασίας με ισχυρούς ανέμους

Βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο και τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα, τη Στερεά, τη Θεσσαλία και το Αιγαίο, περιμένουμε το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο.

\r\nΗ θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, με τη μέγιστη στη Δυτική Μακεδονία να μην ξεπερνά τους 4 βαθμούς, από 2 έως 9 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.\r\n\r\nΒγάλτε χρήματα online. Κάνε εγγραφή τώρα!\r\n\r\nΟι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις αρχικά μέτριοι αλλά σταδιακά από το Βόρειο Αιγαίο θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά από το βράδυ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς έως μέτριοι αλλά σταδιακά θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις.\r\n\r\nΠαροδικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα βρέξει, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Το βράδυ θα χιονίσει στην Πάρνηθα. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι αλλά βαθμιαία θα ενισχυθούν σε ισχυρούς και στο Νότιο Ευβοϊκό τοπικά σχεδόν θυελλώδεις.\r\n\r\nΛίγες νεφώσεις αυξημένες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 7 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και στα ανοιχτά σχεδόν θυελλώδεις.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY