Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστοί δρόμοι στο Σύνταγμα λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Υπ. Οικονομικών Τζακ Λιου

Μήνυμα στήριξης από τις ΗΠΑ περιμένει η ελληνική κυβέρνηση από τον αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου που θα συναντηθεί και με τον Αντ. Σαμαρά αλλά και με τον Γ. Στουρνάρα. Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το Υπουργειο Οικονομικών.

Κλειστοί δρόμοι στο Σύνταγμα λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Υπ. Οικονομικών Τζακ Λιου

Μήνυμα στήριξης από τις ΗΠΑ περιμένει η ελληνική κυβέρνηση από τον αμερικανό Υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιου που θα συναντηθεί και με τον Αντ. Σαμαρά αλλά και με τον Γ. Στουρνάρα. Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το Υπουργειο Οικονομικών.\r\n\r\nΟ αμερικανός Υπουργός Οικονομικών θα συναντηθεί στις 13.00 με τον Υπ. Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και στις 14.00 με τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά.

\r\n

Αποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το υπουργείο Οικονομικών.\r\nΑποκλεισμένη η περιοχή γύρω από το υπουργείο Οικονομικών.\r\n\r\n

\r\n\r\n

ΦΩΤΟ NEWSIT\r\nΦΩΤΟ NEWSIT

\r\n

\r\nΗ ελληνική πλευρά προσδοκά δήλωση στήριξης από τον αμερικανό Υπουργό ενώ θα συζητηθεί και η επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ με το τετ α τετ με τον Μ. Ομπάμα.\r\n

\r\n\r\n

ΦΩΤΟ NEWSIT\r\nΦΩΤΟ NEWSIT

\r\n

\r\nΑπό τη σύσκεψη των G20 ο αμερικανός Υπουργός Οικονομικών Τζακ Λιού έστειλε το μήνυμα προς την Ελλάδα λέγοντας πως ”Οι Ελληνες κινούνται στην σωστή κατεύθυνση, αλλά έχουν ακόμη μπροστά τους δύσκολες αποφάσεις”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY