Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

«Ηταν ατύχημα», υποστηρίζει ο 20χρονος που σκότωσε την αεροσυνοδό (vid)

Στον ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί κάτω από  δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη αεροσυνοδό και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης.

«Ηταν ατύχημα», υποστηρίζει ο 20χρονος που σκότωσε την αεροσυνοδό (vid)

Στον ανακριτή Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε το πρωί κάτω από  δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 20χρονος που ομολόγησε ότι σκότωσε την 25χρονη αεροσυνοδό και πέταξε το πτώμα της σε ρυάκι κοντά στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.\r\n\r\nΟ 20χρονος ναυτικός ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τελικά τη Δευτέρα.\r\n\r\nΣτην κατάθεση του φέρεται να υποστήριξε πως όταν η 25χρονη του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους, εκείνος θολωμένος από ζήλια την έσπρωξε χωρίς ωστόσο να έχει πρόθεση να τη σκοτώσει, με αποτέλεσμα εκείνη να τραυματιστεί θανάσιμα.\r\n\r\nΣτη συνέχεια τη μετέφερε με το αυτοκίνητο του και την εγκατέλειψε σε ρυάκι ενώ σύμφωνα με το δελτίο του ANT1, ο ίδιος στην προσπάθεια του να διαφύγει, έφτασε μέχρι την Τουρκία με autostop.

\r\n

\r\n

Σε βάρος του εκδόθηκε ένταλμα από τον ανακριτή με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση με βάση το οποίο και συνελήφθη. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος των γονιών του δράστη για το αδίκημα της ψευδορκίας.

\r\n

Προσφορές για ονειρεμένες διακοπές!

\r\n

Ο 20χρονος παραδόθηκε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το σημείο όπου είχε εγκαταλείψει το πτώμα της κοπέλας.

\r\n

Απαντήσεις για της συνθήκες κάτω από τις οποίες η άτυχη κοπέλα έχασε τη ζωή της αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική έρευνα ενώ η αστυνομία ερευνά το ενδεχόμενο να υπάρχει συνεργός που βοήθησε το δράστη να μεταφέρει το πτώμα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY