Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Δεμένα τα πλοία την Τρίτη 16 Απριλίου

\r\nΔεμένα θα μείνουν τα πλοία σε όλη τη χώρα την Τρίτη 16 Απριλίου. Αυτό αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την Τρίτη το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιφέρει στα εργασιακά ζητήματα των ναυτικών το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις».

Δεμένα τα πλοία την Τρίτη 16 Απριλίου
\r\n
Δεμένα θα μείνουν τα πλοία σε όλη τη χώρα την Τρίτη 16 Απριλίου. Αυτό αποφάσισε σε έκτακτη συνεδρίασή της την Τρίτη το πρωί η Εκτελεστική Επιτροπή της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές που επιφέρει στα εργασιακά ζητήματα των ναυτικών το σχέδιο νόμου για την «ανασυγκρότηση του υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου και άλλες διατάξεις».

\r\n

\r\n

Την ημέρα εκείνη το επίμαχο νομοσχέδιο θα εισαχθεί προς συζήτηση και ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

\r\n

\r\n

\r\n

Υπενθυμίζεται πως από τις αρχές Φεβρουαρίου οι ναυτικοί βρίσκονται σε καθεστώς πολιτικής επιστράτευσης.

\r\n

\r\n

Εντός της εβδομάδας το νομοσχέδιο θα πάρει την τελική του μορφή με τρεις τροπολογίες και 26 νομοτεχνικές βελτιώσεις στο σχέδιο νόμου ωστόσο, σημειώνεται, πως στο πακέτο των τροποποιήσεων δεν περιλαμβάνεται καμία αλλαγή στα «καυτά» ζητήματα του νομοσχεδίου, όπως τα εργασιακά.

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY