Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί κατέρρευσε ο Σαμαράς – Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου (pics-vid)

Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, ξαφνικά διέκοψε την ομιλία του. “Συγγνώμη δεν νιώθω καλά, πρέπει να κάτσω για δύο λεπτά” είπε ο πρωθυπουργός και κατέβηκε από το βήμα.

Γιατί κατέρρευσε ο Σαμαράς – Η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου (pics-vid)

Την ώρα που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο βήμα του συνεδρίου της ΝΔ, ξαφνικά διέκοψε την ομιλία του. “Συγγνώμη δεν νιώθω καλά, πρέπει να κάτσω για δύο λεπτά” είπε ο πρωθυπουργός και κατέβηκε από το βήμα.\r\nhttp://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=cu478r5lbaA\r\n\r\nΟ πρωθυπουργός κατευθύνθηκε προς το πάνελ και κατέρρευσε.

\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\nΗ σύζυγός του, γιατροί και συνεργάτες του έτρεξαν κοντά του και του πρόσφεραν ζάχαρη και πορτοκαλάδα. Λίγα λεπτά αργότερα ο πρωθυπουργός συνήλθε και ανέβηκε πάλι στο βήμα. “Στους αγώνες δεν πέφτουμε, μένουμε όρθιοι” είπε και συνέχισε την ομιλία του.\r\n\r\nΣύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο Αντώνης Σαμαράς “την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρείται από ιογενή γαστρεντερίτιδα. Η ίωση, σε συνδυασμό με το επιβαρυμένο του πρόγραμμα, είχε ως αποτέλεσμα να αισθανθεί προσωρινή αδιαθεσία στο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και να διακόψει την ομιλία του για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε την ομιλία του και επέστρεψε στην οικία του”.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY