Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Βροχερός καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας

Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και τη Θράκη.

Βροχερός καιρός στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας
Αυξημένες νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα, τη Θεσσαλία και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται την Τρίτη 26 Μαρτίου 2013. Τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και τη Θράκη. \r\n3 βήματα για να αποκτήσετε κι εσείς μηχανή Nespresso στο γραφείο σας!\r\n\r\nΗ θερμοκρασία, θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 8 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 13 έως 20 στη Νότια Ελλάδα, από 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

\r\n

\r\n

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες, αναμένονται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 με 19 βαθμούς Κελσίου.

\r\n

\r\n

Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νοτιοδυτικοί μέτριο έως ισχυροί.

\r\n

\r\n

Νεφώσεις με τοπικές βροχές αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, αναμένεται να σημειωθούν στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι με σταδιακή εξασθένηση.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY