Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο στην Α’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας, αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι.

Βρήκαν ολόκληρο οπλοστάσιο στην Α’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού

Σε αιφνιδιαστικό έλεγχο προχώρησαν τα ξημερώματα άνδρες των ΕΚΑΜ και σωφρονιστικοί υπάλληλοι στην Α πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μετά τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα με αποδράσεις κρατουμένων από φυλακές της χώρας, αλλά και την ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκέτ Ριζάι.\r\n

\r\n

Σύμφωνα με πληροφορίες στους ελέγχους που έγιναν βρέθηκε μεγάλος αριθμός αυτοσχέδιων μαχαιριών και πολλά κινητά τηλέφωνα.

\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Επίσης, βρέθηκαν ένα μαχαίρι και ένα κινητό τηλέφωνο σε κελί κρατουμένων που κατηγορούνται για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

\r\n

\r\n

Ο συναγερμός χτύπησε στις αρχές μετά την ανακάλυψη συνολικά 18 χειροβομβίδων στις φυλακές Τρικάλων.

\r\n

\r\n

Οι συνεργοί των 11 Αλβανών δραπετών, που κατάφεραν να δραπετεύσουν την περασμένη Παρασκευή το βράδυ από τις φυλακές Τρικάλων είχαν μαζί τους “Ολόκληρο στρατόπεδο”.

\r\n

\r\n

Χθες το μεσημέρι έξω από τις φυλακές Τρικάλων, έγινε ακόμα μία ελεγχόμενη έκρηξη δύο χειροβομβίδων, συγχρόνως.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY