Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

«Βολεμένος» της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα (pics-vid)

Τον αποκήρυξαν από την πρώτη στιγμή. Όμως στοιχεία που δεν μπορούν να μείνουν κρυφά εκθέτουν και τον ίδιο και την Χρυσή Αυγή.

«Βολεμένος» της Χρυσής Αυγής ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα (pics-vid)

Τον αποκήρυξαν από την πρώτη στιγμή. Όμως στοιχεία που δεν μπορούν να μείνουν κρυφά εκθέτουν και τον ίδιο και την Χρυσή Αυγή.

\r\nΟ δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Ρουπακιάς, όχι μόνο είχε στενές σχέσεις με την Χρυσή Αυγή αλλά ζούσε και μέσα από αυτήν.\r\n\r\nΚατασκηνώσεις στη Νέδα. Φωτογραφίες με τον βουλευτή Μπαρμπαρούση, διανομή συσσιτίου από την Χρυσή Αυγή.\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=SU9RrmLdwwE&feature=player_embedded\r\n

ΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ\r\nΠΗΓΗ: ΕΘΝΟΣ

\r\n

Αυτό που ψάχνει τώρα η αστυνομία είναι εκείνους που τηλεφώνησαν στα μέλη της Χρυσής Αυγής και έστησαν ενέδρα στον 34χρονο μουσικό Παύλο Φύσσα, ο οποίος έπεσε νεκρός από τις μαχαιριές του 45χρονου Γιώργου Ρουπακιά, προχθές το βράδυ στο Κερατσίνι.

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=SU9RrmLdwwE&feature=player_embedded\r\n

Τους στραβοκοίταξε και έπρεπε να πεθάνει

\r\n

Ένα στραβό «κοίταγμα» ήταν η αφορμή της άγρια δολοφονίας του Παύλου Φύσσα. Ο νεαρός κατά τη διάρκεια του αγώνα κοίταξε προς το μπαρ όπου είδε τους τρεις κοντοκουρεμένους με τις μαύρες μπλούζες, άνδρες.

\r\nΓύρισε προς τον φίλο του και κάτι του είπε, ξεκινώντας μια συζήτηση που αφορούσε την Χρυσή Αυγή. «Δεν υπήρχε καμία λεκτική αντιπαράθεση μέσα στο κατάστημα» αναφέρει αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής και συμπληρώνει πως αυτή τη συζήτηση πιθανόν έφθασε στα αυτιά των δραστών.\r\n\r\nΣχεδόν άμεσα οι τρεις άνδρες άρχισαν την αποστολή μηνυμάτων συγκέντρωσης των ομοιδεατών του πολιτικού μορφώματος, αναφέρει υψηλόβαθμος αξιωματικός του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που πήρε τις περισσότερες από τις 20 καταθέσεις μαρτύρων που συμπεριλαμβάνονται στη σχετική δικογραφία.\r\n\r\n«Σε επίπεδο ενεργειών οι δράστες έχουν λειτουργήσει με μία ‘χουλιγκανική’ αντίληψη για την συγκέντρωση των συνεργών τους, έχοντας όμως πολιτικά κίνητρα. Έχουν κινηθεί σαν ‘αγέλη’, όπως εκείνοι της δολοφονίας Φιλόπουλου στο ‘ραντεβού’ των χούλιγκαν στην Παιανία» υποστηρίζει ο ίδιος υψηλόβαθμος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.\r\n\r\nΌταν η παρέα του Παύλου Φύσσα, επτά άτομα μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, βγήκε από το κατάστημα, βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ομάδες, περίπου 10 ατόμων η κάθε μία.\r\n\r\nΟ 45χρονος Γιώργος Ρουπακιάς, έφθασε εκεί με το αυτοκίνητό του, βγήκε από αυτό και χωρίς να έρθει σε καμία λεκτική αντιπαράθεση ή συμπλοκή με τον Παύλο Φύσσα, έβγαλε το στιλέτο και τον μαχαίρωσε δύο φορές στο στήθος και την κοιλιά. Στη συνέχεια, ενώ είχαν φθάσει εκεί οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ, έτρεξε προς το αυτοκίνητό του.\r\n\r\nΤο αιμόφυρτο θύμα έχοντας ακόμη τις αισθήσεις του υπέδειξε τον δράστη. Πριν συλληφθεί είχε πετάξει το ματωμένο στιλέτο κάτω από το αυτοκίνητό του. Στην κατάθεσή του, όπως επισημαίνει ο υψηλόβαθμος αξιωματικός της Ασφάλειας Αττικής, έπεσε σε αλλεπάλληλες αντιφάσεις. Αρχικά είπε ότι βρέθηκε τυχαία εκεί για να πάρει το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε την επίθεση αγνώστων και αμυνόμενος έβγαλε το στιλέτο. Αργότερα είπε πως ήταν και εκείνος μέσα στο κατάστημα. Όλες αυτές οι αναφορές του καταρρίπτονται όμως, αφού υπάρχουν καταθέσεις, ακόμη και της συζύγου του, που αναφέρουν πως ήταν σπίτι και δέχθηκε τηλεφώνημα 15 λεπτά πριν τη δολοφονία, για να πάει στο Κερατσίνι.\r\n\r\nΑξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής αναφέρουν πως έχουν διαπιστώσει ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα επικεφαλής του πολιτικού μορφώματος έχουν απλώσει τα δίκτυα τους στις «κερκίδες των χούλιγκαν» επιχειρώντας την στρατολόγηση νέων μελών, τα οποία καθιστούν «διαθέσιμα» στις περιπτώσεις συμπλοκών και επιθέσεων.\r\n\r\nΟι ίδιοι αξιωματικοί, δηλώνουν πως αρκετά από τα άτομα που συμμετέχουν στη δράση του πολιτικού μορφώματος, διακρίνονται από μία «πρωτόγονη» αντίληψη ενώ «επιχειρούν να επιβεβαιώσουν την ύπαρξή τους με την ένταξη τους σε στρατιωτικού τύπου ομάδες για να αισθάνονται ισχυροί».\r\n\r\nΣημειώνεται ότι μετά το αιματηρό περιστατικό, η σύζυγος του δράστη μετέφερε ένα γκλόμπ και υλικό της Χρυσής Αυγής, που υπήρχε στο σπίτι της στο σπίτι της εξαδέλφης της, γι’ αυτό συνελήφθησαν και οι δύο.\r\n

ΦΩΤΟ EUROKINISSI\r\nΦΩΤΟ EUROKINISSI

\r\n

Από την Αστυνομία επιβεβαιώθηκε η πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα, ότι ο Ρουπακιάς είχε και οικονομική σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όπως λένε φίλοι του από το κόμμα, ο 45χρονος υποστήριζε άλλο κόμμα στο παρελθόν, αλλά «στρατολογήθηκε» πριν από περίπου δύο χρόνια στη Χρυσή Αυγή, όπου κρατούσε το κυλικείο της Τοπικής Οργάνωσης, βοηθούσε στη διανομή τροφίμων βγάζοντας χαρτζιλίκι για να ενισχύσει το εισόδημα του, ενώ απασχολούνταν στο κόμμα και η γυναίκα του και η κόρη του.

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=hjHbMnMSwWY&feature=player_embedded\r\n\r\nΣε ότι αφορά την αντίδραση της Αστυνομίας στο περιστατικό, σε απάντηση καταγγελιών αυτοπτών μαρτύρων ότι οι πρώτοι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο της συμπλοκής πριν ακόμα μαχαιρωθεί ο 34χρονος, η ΕΛ.ΑΣ επιμένει στη χθεσινή ανακοίνωση της ότι οι πρώτη ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε την ώρα που έπεφτε αιμόφυρτος ο Παύλος Φύσσας, γι’ αυτό και ο δράστης συνελήφθη επί τόπου.\r\n

Στον εισαγγελέα και ο οδηγός του Μιχαλολιάκου

\r\n

Εν τω μεταξύ, σήμερα οδηγείται στον εισαγγελέα Πειραιά και ένα ακόμα μέλος της Χρυσής Αυγής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ανεξάρτητη δικογραφία από την Ασφάλεια, άσχετη με τη δολοφονία, που ξεκίνησε μετά από καταγγελία ότι κατείχε όπλα. Πρόκειται για τον 26χρονο πρώην οδηγό του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, στέλεχος της νεολαίας του κόμματος στον Πειραιά, ο οποίος συνελήφθη χθες γιατί, σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό του και το σπίτι του, βρέθηκαν ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα και δύο μεγάλες κροτίδες (γουρούνες). Ο 26χρονος, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, είχε υποβάλει αίτημα για άδεια οπλοφορίας, ως οδηγός και συνοδός του κ. Μιχαλολιάκου, η οποία όμως απορρίφθηκε την 5η Μαρτίου του 2013.

\r\nΠηγή: newsit

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY