Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτό είναι το σημείο που συνέβη το τραγικό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο (pics-vids)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στις 3 τα χαράματα στην οδό Τραπεζούντος, στον Αγιο Στέφανο.

Αυτό είναι το σημείο που συνέβη το τραγικό τροχαίο στον Άγιο Στέφανο (pics-vids)

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς την τραγωδία που σημειώθηκε στις 3 τα χαράματα στην οδό Τραπεζούντος, στον Αγιο Στέφανο.\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=qqaY42YJEPs&feature=player_embedded

\r\n\r\n

\r\n

Αυτοκίνητο που οδηγούσε μία 41χρονη γυναίκα και στο οποίο επέβαιναν η 16χρονη κόρη της και τρεις συμμαθήτριές της, ξέφυγε -για άγνωστο λόγο- από την πορεία του, προσέκρουσε πάνω σε παρκαρισμένο ΙΧ, στη συνέχεια πάνω σε τοίχο και αναποδογύρισε.

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=QPPFQMg_GK0&feature=player_embedded\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, οι μαθήτριες της πρώτης λυκείου επέστρεφαν απο πάρτυ της τάξης τους και η μητέρα της μίας πήγαινε τις συμμαθήτριές της κόρης της στα σπίτια τους.

\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=s2ZMPlgQV0w&feature=player_embedded\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=EDqDb1yDr3M&feature=player_embedded\r\n

\r\n

\r\n

\r\n

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής προκειμένου να τις απεγκλωβίσουν. Με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μεταφέθηκαν στο ΚΑΤ, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY