Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα ληστείας στον Ωρωπό με υποψίες για τους δραπέτες Τρικάλων

\r\nΤο ενδεχόμενο, οι τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που ευθύνονται για τη δολοφονία της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια, πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια καταδίωξης , να βρίσκονται πίσω από απόπειρα ληστείας, σε τράπεζα στον Ωρωπό, εξετάζουν σοβαρά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Απόπειρα ληστείας στον Ωρωπό με υποψίες για τους δραπέτες Τρικάλων
\r\n
Το ενδεχόμενο, οι τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, που ευθύνονται για τη δολοφονία της άτυχης 25χρονης στα Ίσθμια, πριν μερικές μέρες, κατά τη διάρκεια καταδίωξης , να βρίσκονται πίσω από απόπειρα ληστείας, σε τράπεζα στον Ωρωπό, εξετάζουν σοβαρά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

\r\n

\r\n

Οι δράστες, εισέβαλαν στις 2 μετά το μεσημέρι στην τράπεζα, σπάζοντας με βαριοπούλα τα τζάμια , απείλησαν με καλάσνικοφ τους υπαλλήλους και διέφυγαν χωρίς να αφαιρέσουν χρήματα, με ΙΧ αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes.

\r\n

\r\n

\r\n

Λίγο αργότερα, στο 52ο χιλμ. της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, βρέθηκε καμένο ένα αυτοκίνητο της ίδιας μάρκας, όχημα που εκτιμάται από την αστυνομία ότι είναι το εκείνο, που χρησιμοποίησαν οι δράστες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες από το Σχηματάρι.

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY