Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε 59χρονο βαριά ασθενή και άνεργο!

 Χωρίς ρεύμα άφησαν 59χρονο βαριά πάσχοντα και μάλιστα μακροχρόνια άνεργο οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, όπως καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

Απίστευτο: Έκοψαν το ρεύμα σε 59χρονο βαριά ασθενή και άνεργο!

 Χωρίς ρεύμα άφησαν 59χρονο βαριά πάσχοντα και μάλιστα μακροχρόνια άνεργο οι αρμόδιοι της ΔΕΗ, όπως καταγγέλλουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.

\r\n

Πριν όμως η ΔΕΗ διακόψει την παροχή  ρεύματος, διαδραματίσθηκαν τραγικές εικόνες με την … αστυνομία να υπερασπίζεται την επιχείρηση. Δείτε τι περιγράφουν οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού που ζητούν τη βοήθεια των πολιτών

\r\n

Πριν λίγα 24ωρα ένας 59χρονος ασθενής του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού δέχτηκε την επίσκεψη συνεργείου της ΔΕΗ για να του κόψουν το ηλεκτρικό ρεύμα.\r\n\r\nΣυγκρίνετε εύκολα την ασφαλιστική αγορά και κερδίστε!

\r\nΟ ασθενής αντέδρασε και το συνεργείο αποχώρισε για να επιστρέψει μετά από λίγη ώρα με την συνοδεία 4  αστυνομικών. Όπως αναφέρουν οι απασχολούμενοι στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, οι αστυνομικοί «απείλησαν» τον ασθενή ότι εάν δεν σταματήσει να «αντιστέκεται» ίσως του γίνει μήνυση, με αποτέλεσμα να πάει στο τμήμα και να κάτσει εκεί μέχρι το επόμενο πρωί, ωσότου εκδικαστεί το αυτόφωρο.\r\n

Μετά αυτόν τον εκφοβισμό, το συνεργείο προχώρησε στην διακοπή του ρεύματος, παρότι ο ασθενής προσπαθούσε να τους εξηγήσει την δύσκολη οικονομική, φυσική και ψυχολογική κατάσταση που βρίσκεται.

\r\n

Να σημειωθεί ότι ο 59χρονος είναι μακροχρόνια άνεργος, για 5 συνεχή χρόνια, πάσχει από διαγνωσμένη κατάθλιψη και εκφυλιστική ρευματοειδή αρθρίτιδα.  Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι το γεγονός ότι βρέθηκε στην δυσχερή θέση να του πληρώνει το ενοίκιο ο 85χρονος πατέρας του, με τα λίγα χρήματα που παίρνει από τη σύνταξη του.

\r\n

Ο ασθενής χρωστάει 40,000 ευρώ στην εφορία από την προηγούμενη επαγγελματική του ενασχόληση, ως ελεύθερος επαγγελματίας.  Στην ΔΕΗ το χρέος έχει φτάσει στα 2,075 ευρώ.  Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, εξαιτόας αυτού του χρέους, αδυνατεί να βγάλει βιβλιάριο της πρόνοιας με αποτέλεσμα να μην έχει κανένα εισόδημα από οπουδήποτε και  να σιτίζεται από τα συσσίτια της ενορίας του.

\r\n

Οι υπεύθυνοι του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού ζητούν τη βοήθεια των πολιτών ώστε να υπάρξει μαζική διαμαρτυρία στη ΔΕΗ και να λυθεί το πρόβλημα.

\r\n

Πηγή: iatropedia

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY