Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Αναζητείται ο δολοφονός ενός 30χρονου αλλοδαπού στην Κυψέλη (pics)

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός 29χρονου Αλβανού, ο οποίος δολοφόνησε τον Φεβρουάριο του 2010 έναν 30χρονο ομοεθνή του στην Κυψέλη.

Αναζητείται ο δολοφονός ενός 30χρονου αλλοδαπού στην Κυψέλη (pics)

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία και τη φωτογραφία ενός 29χρονου Αλβανού, ο οποίος δολοφόνησε τον Φεβρουάριο του 2010 έναν 30χρονο ομοεθνή του στην Κυψέλη.\r\n\r\nΕξιχνιάστηκε η δολοφονία του 30χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, που διαπράχθηκε το πρωί της 14-2-2010, στην οδό Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη.\r\n\r\nΣυγκεκριμένα την 06:00΄ ώρα, ενώ ο 30χρονος επέστρεφε στην οικία του, από κατάστημα όπου διασκέδαζε στην Κυψέλη, δέχθηκε επίθεση από άνδρα, ο οποίος τον πυροβόλησε δυο φορές και τον τραυμάτισε θανάσιμα.\r\n\r\nΣτον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) κάλυκες πυροβόλου όπλου των 9 mm, οι οποίοι στάλθηκαν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών για εργαστηριακές και συγκριτικές εξετάσεις.\r\n\r\nΑπό την αστυνομική έρευνα και από τις εξετάσεις της Δ.Ε.Ε. διαπιστώθηκε ότι δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ο Αλβανός υπήκοος (επ) DHIAMANDI ή ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ (ον.) MARIUS ή ΜΑΡΙΟΣ του SPIRO ή ΣΠΥΡΟΥ και της RAIMOND Α γεν. το 1984 στην Αλβανία.\r\n\r\nΟ δολοφόνος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για εμπορία Ναρκωτικών.\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\nΣε βάρος του ανωτέρω σχηματίσθηκε δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση, ενώ εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή του 9ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.\r\n\r\nΜετά από σχετική Εισαγγελική Διάταξη, δημοσιοποιούνται τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες το κατηγορούμενου. Η δημοσιοποίηση αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και για τη διευκόλυνση του εντοπισμού του αναζητούμενου.\r\n\r\nΣτο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6411111 και 210-6476232 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY