Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Έρχονται ακόμη 43 σταθμοί διοδίων

Ακόμη 43 σταθμοί διοδίων έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Το Ποντίκι", με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία το κόστος χρήσης των αυτοκινητοδρόμων από τους πολίτες.

Έρχονται ακόμη 43 σταθμοί διοδίων
Ακόμη 43 σταθμοί διοδίων έρχονται να προστεθούν στους ήδη υπάρχοντες, σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Το Ποντίκι”, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ραγδαία το κόστος χρήσης των αυτοκινητοδρόμων από τους πολίτες.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, με την υλοποίηση του παραπάνω σχεδίου, στις εθνικές οδούς θα υπάρχουν συνολικά 75 σταθμοί διοδίων, δηλαδή, με τη διαίρεση των χιλιομέτρων των συγκεκριμένων εθνικών οδών με τον αριθμό των διοδίων, ένας ανά 23 χιλιόμετρα.

\r\n

\r\n

Παράλληλα, θεωρείται ότι με την παραχώρηση αυτοκινητοδρόμων σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση αναμένεται να προκύψει και αύξηση του αντιτίμου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

\r\n

\r\n

Σύμφωνα με το δημοσίευμα μόνο στην Εγνατία θα στηθούν 21 νέοι σταθμοί διοδίων, ενώ στην Ολυμπία Οδό θα εγκατασταθούν έξι ακόμη. Έξι ακόμη σταθμοί θα δημιουργηθούν στην Ιονία Οδό, όπως αναφέρει το Ποντίκι.

\r\n

\r\n

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY