Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΛΛΑΔΑ

Άντρας μαχαίρωσε φοιτήτρια μπροστά σε μαθητές!

\r\n\r\nΜάρτυρες της άγριας δολοφονίας μιας φοιτήτριας από έναν 25χρονο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας έγιναν δεκάδες μαθητές, που έτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04), γυρνώντας από το σχολείο τους, να περνάνε από την πλατεία της πόλης.

Άντρας μαχαίρωσε φοιτήτρια μπροστά σε μαθητές!
\r\n\r\nΜάρτυρες της άγριας δολοφονίας μιας φοιτήτριας από έναν 25χρονο στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας έγιναν δεκάδες μαθητές, που έτυχε το μεσημέρι της Τετάρτης (10/04), γυρνώντας από το σχολείο τους, να περνάνε από την πλατεία της πόλης.\r\n\r\n

\r\nΣύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα, που σπούδαζε σε σχολή νοσηλευτικής, ήταν με την παρέα της σε καφετέρια, όταν εμφανίστηκε ο δράστης, ο οποίος ήθελε να την πάρει μαζί του. Εκείνη αρνήθηκε, γρήγορα τα αίματα άναψαν και εμφανώς εκτός ελέγχου, ο 25χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και την χτύπησε στο λαιμό, με την κοπέλα να σωριάζεται αιμόφυρτη στο έδαφος, μπροστά στα έντρομα μάτια ουκ ολίγων περαστικών.\r\n\r\nΔιακομίστηκε στο νοσοκομείο της πόλης αλλά στη διαδρομή δεν άντεξε. Ο δράστης αμέσως μετά το περιστατικό μπήκε στο αυτοκίνητο του και απομακρύνθηκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με την αστυνομία να βρίσκεται λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εγκαταλελειμμένο κοντά σε ένα ποτάμι. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY