Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

To Μουντιάλ των… σέξι στοιχημάτων! (pics-vid)

Πέρασε και αυτό το Μουντιάλ και κάποιοι είναι στενοχωρημένοι γιατί η Εθνική δεν πέρασε στους «8», άλλοι γιατί δεν το πήρε ο Μέσι και άλλοι γιατί μπήκανε μέσα από το στοίχημα. 

To Μουντιάλ των… σέξι στοιχημάτων! (pics-vid)

Πέρασε και αυτό το Μουντιάλ και κάποιοι είναι στενοχωρημένοι γιατί η Εθνική δεν πέρασε στους «8», άλλοι γιατί δεν το πήρε ο Μέσι και άλλοι γιατί μπήκανε μέσα από το στοίχημα. 

Ο καθένας με τον πόνο του δηλαδή… Πάντως κάποιοι ασχοληθήκαμε και με εκείνες τις φιλότιμες κοπελίτσες που κράτησαν τις… πικάντικες υποσχέσεις που είχαν δώσει. 

Άλλες για τη νίκη της χώρας τους -και όχι μόνο- υποσχέθηκαν να προσφέρουν σεξ και άλλες ήταν πιο ντροπαλές (ή κράτησαν ένα επίπεδο αξιοπρέπειας αν προτιμάτε αυτή την εκδοχή) και υποσχέθηκαν πως θα βγουν με μαγιό. 


Ας θυμηθούμε αυτές που ξεχώρισαν στη μόδα του σέξι-Μουντιάλ… 

Την αρχή έκανε η Ντόρα Νιγιέ κάποιους μήνες πριν. Η Γαλλίδα δημοσιογράφος του «Canal+» είχε υποσχεθεί πως σε περίπτωση που η εθνική ομάδα της Γαλλίας προκρινόταν στην τελική φάση του Μουντιάλ, κόντρα στην Ουκρανία, εκείνη θα γδυνόταν δημοσίως. Κάτι που και έκανε τελικά, όχι όμως έτσι όπως την περίμεναν οι Γάλλοι θαυμαστές της. 
Έτρεξε σε ένα λιβάδι γυμνή αλλά τα πλάνα ήταν αρκετά μακρινά. Πονηρούλα… 

inner 

Πιο έξαλλη ήταν η Χιλιανή Μαρλέν Ντολ. Η πορνοστάρ… χτύπησε αρκετές φορές με τις υποσχέσεις της για ώρες σεξ που θα προσέφερε εάν η Χιλή ή η συμπάθεια της, Βραζιλία θα πετύχαιναν έναν στόχο τους. 

Στη φάση των ομίλων υποσχέθηκε 12 και 16 ώρες σεξ για την πατρίδα της… ρε γαμώτο! Ενώ αν κέρδιζαν οι «ρόχας» τη Βραζιλία, δεν θα σήκωνε… κεφάλι, αφού δήλωσε πως θα προσέφερε 24 ολόκληρες ώρες σεξ! 

Δυστυχώς, όμως για τη Μάρλεν αυτό δεν συνέβη και ξαναπροσπάθησε, ρίχνοντας κάπως τον πήχη. Αν σήκωνε η Βραζιλία το τρόπαιο θα είχε να απασχοληθεί με κάτι… για έξι ώρες. 

Αλλά δεν της έκατσε! 

inner

Δεν ήταν δυνατό να μην υπάρξει σε αυτή τη μόδα και ελληνική εκπροσώπηση. Η Μαρία Αλεξάνδρου βγήκε στην πλατεία Συντάγματος ολόγυμνη, κρατώντας και αυτή την υπόσχεση που είχε δώσει, για την πρόκριση της Εθνικής μας στους «16» του Μουντιάλ. 

inner

Φυσικά δεν θα ξεχνάγαμε την Ελεωνόρα Μελέτη, η οποία βέβαια δεν συμπεριλαμβάνεται στην κατηγορία των υπολοίπων. Η γυναίκα έβαλε απλώς ένα μαγιουδάκι και βγήκε στην εκπομπή της, αν και στεναχώρησε πολλούς που κράτησε τη μισή υπόσχεση. 

Δείτε και θυμηθείτε: 

https://www.youtube.com/watch?v=1kt4F440fTM 

Για το τέλος κρατήσαμε κάτι για όσους τσίνησαν για τα θέματα με σέξι φωτογραφίες ή τις περίφημες σεξουαλικές υποσχέσεις. 

Ιδού ένας καθόλου ντροπαλός Άγγλος, ο οποίος πάνω στη στενοχώρια του για τον αποκλεισμό της εθνικής του, τα πέταξε… εις ένδειξη διαμαρτυρίας. 

inner

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY