Σοκάρει η αναπαράσταση Πιστόριους (video)

Το’ πε και το’ κανε… Το κανάλι «7» της Αυστραλίας πρόβαλε από την αναπαράσταση της δολοφονίας της Ρίβα Στίνκαμπ από τον ίδιο τον Όσκαρ Πιστόριους, αν και η πλευρά του παραολυμπιονίκη ανέφερε πως αυτά είχαν φτάσει με παράνομο τρόπο στα χέρια του σταθμού και απειλούσε με αγωγές σε περίπτωση δημοσιοποίησής τους. 

Σε αυτά παρουσιάζεται ο 27χρονος αθλητής, χωρίς τα πρόσθετα μέλη του, να αναπαριστά στο σαλόνι του σπιτιού του θείου του (αν και η δολοφονία έγινε στο δικό του) το πώς πυροβόλησε τη σύντροφό του στις 14 Φεβρουαρίου του 2013. Παράλληλα, με την αδερφή του να υποδύεται το θύμα, ο Πιστόριους αναπαριστά πώς μετέφερε το άψυχο σώμα της μετά τον πυροβολισμό. 

Το συγκεκριμένο βίντεο δεν έχει προβληθεί στη διάρκεια της δίκης που βρίσκεται σε εξέλιξη και στην οποία η υπεράσπιση του Πιστόριους ισχυρίζεται πως επρόκειτο για ένα τραγικό δυστύχημα που συνέβη επειδή εκείνος θεώρησε πως είχαν μπει διαρρήκτες στο σπίτι του και πυροβόλησε στα τυφλά.\r\n\r\nΗ πλευρά των κατηγόρων προσπαθεί να αποδείξει πως δεν πρόκειται για δολοφονία εξ αμελείας, αλλά από έγκλημα που προέκυψε μετά από έντονη λογομαχία του ζευγαριού. Εφόσον ο Πιστόριους κριθεί ένοχος από το δικαστή (δεν υπάρχει σώμα ενόρκων στη Νότια Αφρική), εκτιμάται θα περάσει τουλάχιστον 25 χρόνια στη φυλακή. \r\n\r\nhttps://www.youtube.com/watch?v=gVDMUquz0tA\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts