Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Σκοράρει» και… εκτός γηπέδων ο Γκέτσε (pics)

Κατευθείαν στην εντυπωσιακή σύντροφό του, Αν Κάθριν Μπρόμελ, πήγε ο Μάριο Γκέτσε μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ, που κρίθηκε από το δικό του γκολ στο 113ο λεπτό της αναμέτρησης.

«Σκοράρει» και… εκτός γηπέδων ο Γκέτσε (pics)

Κατευθείαν στην εντυπωσιακή σύντροφό του, Αν Κάθριν Μπρόμελ, πήγε ο Μάριο Γκέτσε μετά τη λήξη του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ, που κρίθηκε από το δικό του γκολ στο 113ο λεπτό της αναμέτρησης.\r\n\r\nΟ μέσος της Μπάγερν Μονάχου -πρώην της Ντόρτμουντ- ήταν αυτός που χάρισε το τρόπαιο στα «πάντσερ» με το τέρμα του.\r\n\r\n\r\nΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κέρδισε μια βδομάδα με τους φίλους σου στο Mαϊάμι. Κάνε ΚΛΙΚ εδώ!\r\n\r\n

\r\n

Πάντως, όλα τα βλέμματα δεν πήγαν μόνο σε εκείνον, αλλά και στην «καυτή» κοπέλα του, την οποία έσπευσε να αγκαλιάσει αμέσως μετά την επιτυχία των Γερμανών.



Όλοι έσπευσαν να μάθουν ποια ήταν και από τη στιγμή που κατάλαβαν ότι είναι η φίλη του, άρχισαν να μαθαίνουν όλο και περισσότερα για αυτήν.



Ήδη, η Μπρόμελ έχει γίνει αστέρι στο Διαδίκτυο, με φωτογραφίες της να κυκλοφορούν και ιστορίες για τη σχέση της με τον πρωταγωνιστή του τελικού του Μουντιάλ.



Πρόσφατα, η ίδια δήλωνε ότι θέλει να ζήσει τη ζωή της και να νιώσει… γυναίκα, μέχρι να παντρευτεί. Όπως λέει, είναι πολύ νωρίς για γάμο…

































\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY