Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Πάλι δυνατά», το νέο τραγούδι των Otherview για το Μουντιάλ και την Εθνική!

Στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα και όλη η Ελλάδα ντύθηκε στα γαλανόλευκα. Τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όμως, πανηγυρίζουν με το δικό τους - μοναδικό - τρόπο και ένα τραγούδι που προκάλεσε πανικό και οι Otherview.

«Πάλι δυνατά», το νέο τραγούδι των Otherview για το Μουντιάλ και την Εθνική!
Στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας βρίσκεται η Εθνική μας ομάδα και όλη η Ελλάδα ντύθηκε στα γαλανόλευκα. Τη νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, όμως, πανηγυρίζουν με το δικό τους – μοναδικό – τρόπο και ένα τραγούδι που προκάλεσε πανικό και οι Otherview.\r\n\r\nΤο γνωστό συγκρότημα μπήκε άμεσα στο στούντιο ηχογράφησης και στο ημίχρονο του αγώνα ετοίμασαν το demo για το τραγούδι “Πάλι δυνατά”, το οποίο ανέβασαν στο youtube γράφοντας: “Ένα τραγούδι που γράψαμε με πολύ αγάπη για να πούμε με τον δικό μας τρόπο καλή επιτυχία στην Ελλαδάρα μας!!! Είναι demo εννοείται αλλά τα λόγια είναι περιττά μπροστά σ\’ αυτή την πρόκριση!!! Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας!!!”.\r\n
Τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο Βασίλης Κουμεντάκος και τη μουσική οι Δημήτρης Ίσαρης, Έλενα Τσαγκρινού και Βασίλης Κουμεντάκος.

\r\n

\r\n

Άκουσε το demo του τραγουδιού:\r\n\r\nhttp://www.youtube.com/watch?v=8Sq1CktHATo

\r\n

\r\n 

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY