Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καρέ-καρέ η δολοφονική επίθεση των ανεγκέφαλων στο Ηρόδοτος – Εθνικός (vid)

Τις συνθήκες ζούγκλας που έζησαν ο ίδιος και οι παίκτες του το μεσημέρι της Κυριακής όταν χωρίς καμία αιτία οπαδοί του Ηροδότου εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν με αγριότητα σε οπαδούς του Εθνικού που είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. 

Καρέ-καρέ η δολοφονική επίθεση των ανεγκέφαλων στο Ηρόδοτος – Εθνικός (vid)

Τις συνθήκες ζούγκλας που έζησαν ο ίδιος και οι παίκτες του το μεσημέρι της Κυριακής όταν χωρίς καμία αιτία οπαδοί του Ηροδότου εισέβαλαν στο γήπεδο και επιτέθηκαν με αγριότητα σε οπαδούς του Εθνικού που είχαν ταξιδέψει στο Ηράκλειο για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. \r\n\r\nΣε μια στιγμή, το γήπεδο της Αλικαρνασσού μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Ανεγκέφαλοι χτυπούσαν με σιδηρογροθιές και κλωτσιές στο κεφάλι όποιον έβρισκαν μπροστά τους. Τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι τον 46χρονο Κώστα Κατσούλη που, όπως και πολύ άλλοι, προσπάθησε να προστατεύσει άλλους από την επίθεση.\r\n\r\nΟ άτυχος άνδρας μένει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στα Χανιά αλλά είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς του Εθνικού.\r\n\r\nΟ άτυχος άνδρας νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση στην Εντατική Μονάδα του Βενιζέλειου Νοσοκομείου και γίνονται προσπάθειες να μεταφερθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο για να αντιμετωπιστεί η κατάστασή του.\r\n\r\nΣοβαρά, αλλά χωρίς να κινδυνεύει η ζωή του, έχει τραυματιστεί ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λώλης. Η αστυνομία έχει ήδη κάνει τρεις συλλήψεις.\r\n\r\n

\r\n\r\n

Ο Κώστας Κατσούλης - Φωτογραφία ΑΠΕ\r\nΟ Κώστας Κατσούλης – Φωτογραφία ΑΠΕ

\r\n \r\n

Έτσι τα έζησα

\r\n

Τις στιγμές τρόμου περιγράφει το NewsIt ένας από τους ανθρώπους που τις είδαν με τα μάτια του και έζησαν μια ακόμη μαύρη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

«Στο 74ο λεπτό ακυρώθηκε κανονικό γκολ δικό μας. Και εμείς και οι οπαδοί μας που βρίσκονταν στο γήπεδο, διαμαρτυρηθήκαμε. Τότε, ένας οπαδός του Ηροδότου προσπάθησε να πάρει ένα από τα πανό των οπαδών του Εθνικού», περιγράφει ο Μαργαρίτης Χατζηαλέξης.

\r\n

\r\n

\r\n
Ο προπονητής του Εθνικού κατηγόρησε τους ανθρώπους του Ηροδότου πως άνοιξαν τις πόρτες σε 150-200 οργανωμένους οπαδούς για μπουν στο γήπεδο από τη φυσούνα. 

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦEI ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ 

 

«Προς τιμήν τους, οι παίκτες του Ηροδότου προσπάθησαν να προστατεύσουν εκείνους του Εθνικού», πρόσθεσε, σημειώνοντας πως παρότι ο πρόεδρος των Πειραιωτών, Αλέξης Αγγελόπουλος ζητούσε να μην αρχίσει το παιχνίδι αν δεν πήγαινε στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, ο διαιτητής επέμενε. 

Στο γήπεδο, πριν ξεκινήσει το ματς, υπήρχαν μόλις δυο αστυνομικοί, κι αυτοί για να προστατεύσουν τον… διαιτητή, ενώ αφού ξέσπασαν τα επεισόδια, έστειλαν κι άλλους… δυο! Δεν υπήρχε δε ασθενοφόρο κι όταν κλήθηκε να παραλάβει τον τραυματία, άργησε μισή ώρα να φτάσει στη γήπεδο της Αλικαρνασσού. 

\r\n
«Χτυπούσαν όποιον έβρισκαν, με τι μυαλό να παίξουμε;»

\r\n

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηροδότου που μπήκαν στις κερκίδες όπου βρίσκονταν οι οπαδοί του Εθνικού άρχισαν να χτυπούν με σιδηρογροθιές όποιον έβρισκαν μπροστά τους ή κλωτσούσαν στο κεφάλι αδιακρίτως. 

 

Εκτός από τον 46χρονο σοβαρά τραυματία «ένας άνθρωπος έσπασε το σαγόνι του», είπε ο κ. Χατζηαλέξης, σημειώνοντας πως ο γιατρός του αγώνα δεν έδωσε καμία βοήθεια στον οπαδό του Εθνικού που είχε τραυματιστεί σοβαρά και τον έσωσε από το να γυρίσει η γλώσσα του, ο φυσιοθεραπευτής των φιλοξενούμενων.

\r\n

\r\n

\r\n\r\nΠηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY