Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η «γκάφα» του προπονητή της Κόστα Ρίκα εν όψει Ελλάδας

Το μεγάλο ατού της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ ήταν η εξαιρετική προετοιμασία της για τα τρία παιχνίδια του ομίλου. 

Η «γκάφα» του προπονητή της Κόστα Ρίκα εν όψει Ελλάδας

Το μεγάλο ατού της Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ ήταν η εξαιρετική προετοιμασία της για τα τρία παιχνίδια του ομίλου. 

Ο Χόρχε Λουίς Πίντο είναι ένας προπονητής ο οποίος ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στην προετοιμασία της ομάδας του βάσει της αντιπάλου. 

Για τον λόγο αυτό συνηθίζει να συγκεντρώνει πάρα πολλά στοιχεία και ενημερώνει τους παίκτες του για κάθε λεπτομέρεια στο παιχνίδι των άλλων ομάδων. 

Κάτι τέτοιο όμως δεν έχει καταφέρει να το κάνει και για την Εθνική μας ομάδα. 

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας Sport ο τεχνικός της Κόστα Ρίκα δεν έχει καταφέρει να συλλέξει σημαντικά στοιχεία εκτός από τα βίντεο των δύο από τους τρεις αγώνες που έχει δώσει η Εθνική μας ομάδας. 

Τον πρώτο με την Κολομβία και τον τελευταίο με την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής ήταν παρών στο γήπεδο ο βοηθός του ο οποίος όμως πιστεύοντας ότι η αφρικανική ομάδα θα πάρει την πρόκριση δεν ενδιαφέρθηκε να συλλέξει στοιχεία για την Εθνική μας. 
\r\nΜάλιστα όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα έχει αναζητήσει βοήθεια από τη Ρωσία η οποία είχε μεριμνήσει να συλλέξει στοιχεία για όλες τις πιθανές αντιπάλους της στη συνέχεια του Μουντιάλ. 

Επίσης, μη έχοντας άλλον τρόπο να μάθει καλύτερα τους παίκτες της Εθνικής μας, το δημοσίευμα αναφέρει ότι κάνει πολλά τετ-α-τετ με τον Κάμπελ ο οποίος λόγω της παρουσίας του στον Ολυμπιακό γνωρίζει κάποιους από τους παίκτες της Εθνικής μας.\r\n\r\nΠηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY