Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Φουρέιρα-Σαμαράς: Διακοπές οικογενειακώς στη Χαλκιδική (pics)

Η σχέση τους μετράει ήδη 10 μήνες και το φετινό καλοκαίρι θα τους βρει να κάνουν μαζί διακοπές.

Φουρέιρα-Σαμαράς: Διακοπές οικογενειακώς στη Χαλκιδική (pics)

Η σχέση τους μετράει ήδη 10 μήνες και το φετινό καλοκαίρι θα τους βρει να κάνουν μαζί διακοπές. \r\n\r\nΟ λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά και την Ελένη Φουρέιρα που ξεκίνησαν τις διακοπές τους από τη τη βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα από την Αρναία Χαλκιδικής, τόπο καταγωγής του πατέρα του Γιώργου Σαμαρά, παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Γιάννη Σαμαρά.



«Ο Γιώργος συνηθίζει κάθε καλοκαίρι, μετά το τέλος των υποχρεώσεών του, να περνά λίγες ημέρες κοντά στον συνονόματο πολυαγαπημένο του παππού, ο οποίος ζει μόνιμα στο ορεινό χωριό της Χαλκιδικής. Αυτή τη φορά, αφού είχε γνωρίσει την Ελένη στους γονείς του, θέλησε να τη συστήσει και στον 91χρονο παππού του, ο οποίος είναι η μεγάλη του αδυναμία» δήλωσε πηγή στο περιοδικό ΟΚ!, που δημοσιεύει φωτογραφίες του ζευγαριού από την απόδρασή του.



Οι δυο τους έμειναν στο παραδοσιακό σπίτι της οικογένειας Σαμαρά στο κέντρο της Αρναίας, ενώ μέχρι εκεί ταξίδεψαν με τους γονείς του ποδοσφαιριστή και τη 13χρονη αδελφή του Αναστασία.\r\n\r\nOnline Ανταλλαγές – Αντάλλαξε ό,τι δεν χρειάζεσαι με ό,τι έχεις ανάγκη – Δωρεάν!



\r\n\r\nΠηγή: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY