Έτσι θα είναι το νέο γήπεδο της «Μπάρτσα»

Έτοιμα είναι τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Μπαρτσελόνα. Η καταλανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αποκάλυψε ότι το… νέο Καμπ Νου θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην ίδια με σήμερα περιοχή, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη μετεγκατάσταση.\r\n\r\nΟι «μπλαουγκράνα» έψαξαν για λύσεις σε τεχνικά ζητήματα προκειμένου να νικήσουν το φόβο ή την απόρριψη εταιρειών από την πιθανή αλλαγή στη θέση της φυσικής έδρας του συλλόγου.\r\n\r\nΜάλιστα, η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Καμπ Νου μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και θα μειωθεί η ικανότητα προσέλευσης στο γήπεδο και θα είναι λιγότερα τα καθίσματα όσο πλησιάζει η έναρξη των εργασιών.\r\n\r\nΓύρω από το νέο γήπεδο θα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, ξενοδοχεία, αμφιθέατρα και μαγαζιά για τις εμπορικές χρήσεις του συλλόγου.\r\n\r\nΗ νέα έδρα της «Μπάρτσα» θα συμφωνεί με τους κανονισμούς της νέας τεχνολογίας, η οποία εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια θα είναι προς όφελος της ομάδας.\r\n\r\n\r\n

Έτοιμα είναι τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Μπαρτσελόνα. Η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo» αποκάλυψε ότι το… νέο Καμπ Νου θα μπορούσε να κατασκευαστεί στην ίδια με σήμερα περιοχή, ώστε να αποφευχθεί ενδεχόμενη μετεγκατάσταση.

\r\n

Οι Καταλανοί έψαξαν για λύσεις σε τεχνικά ζητήματα προκειμένου να νικήσουν το φόβο ή την απόρριψη εταιρειών από την πιθανή αλλαγή στη θέση της φυσικής έδρας του συλλόγου.

\r\n

Μάλιστα, η ομάδα θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Καμπ Νου μέχρι την τελευταία στιγμή, αν και θα μειωθεί η ικανότητα προσέλευσης στο γήπεδο και τα καθίσματα όσο πλησιάζουν στην έναρξη των εργασιών.

\r\n

Γύρω από το νέο γήπεδο θα υπάρχουν αθλητικές εγκαταστάσεις, πάρκα, ξενοδοχεία, αμφιθέατρα και μαγαζιά για τις εμπορικές χρήσεις του συλλόγου.

\r\n

Η νέα έδρα της «Μπάρτσα» θα συμφωνεί με τους κανονισμούς της νέας τεχνολογίας, η οποία εκμεταλλεύεται την ηλιακή ενέργεια θα είναι προς όφελος της ομάδας.

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts