Ένοχος και… ελεύθερος ο Ψωμιάδης

Μπορεί να κρίθηκαν ένοχοι για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση των στημένων αγώνων αλλά κανείς δεν θα παραμείνει στη φυλακή.

\r\n

Πρόκειται για την απόρροια των ποινών οι οποίες –τελικά- επιβλήθηκαν στους πέντε ενόχους της υπόθεσης.

\r\n

Στην περίπτωση του Μάκη Ψωμιάδη η πρόταση της εισαγγελέως για συνολική ποινή εννέα ετών δεν εισακούστηκε από το προεδρείο.

\r\n

Η απόφασή του ήταν φυλάκιση τεσσάρων ετών και έξι μηνών, η οποία όμως έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.\r\n\r\nΤο Dealaki.gr συγκεντρώνει τις καλύτερες προσφορές που κυκλοφορούν στην αγορά. Κάντε “Like” στην σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε πρώτοι από όλους τις καλύτερες προσφορές γύρω σας!

\r\n

Λαμβάνοντας υπόψη το γεγονός ότι παραμένει έγκλειστος για συνολικά 24 μήνες στις φυλακές των Σκοπίων -αρχικά- και στις ελληνικές -στη συνέχεια- είναι ελεύθερος, τουλάχιστον για την υπόθεση των στημένων.

\r\n

Ωστόσο θα παραμείνει στη φυλακή καθώς εκκρεμεί και η δίκη για την υπόθεση της ΑΕΚ.

\r\n

Αναλυτικά οι οριστικές αποφάσεις των ποινών που επιβλήθηκαν από το δικαστήριο:

\r\n

Η ποινή του Μάκη Ψωμιάδη

\r\n

Φυλάκιση 4,5 έτη και χρηματικό πρόστιμο 35.000 ευρώ. Η ποινή είναι εξαγοράσιμη (5 ευρώ ανά μέρα) κι έχει ανασταλτικό χαρακτήρα μέχρι την έφεση.

\r\n

Η ποινή του Κωνσταντίνου Ριαβόγλου:

\r\n

Ποινής φυλάκισης 4 ετών και 6 μηνών και με χρηματική ποινή 40.000 ευρώ. Η ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

\r\n

Η ποινή του Θωμά Μητρόπουλου:

\r\n

Ποινής φυλάκισης 3 ετών και με χρηματική ποινή 30.000 ευρώ. Η ποινή να είναι εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ ημερησίως. Η ποινή του έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα μέχρι την έφεση.

\r\n

Η ποινή του Διονύση Κωτούλα:

\r\n

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή

\r\n

Η ποινή του Περικλή Αμανατίδη:

\r\n

Ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή

Αφήστε το σχόλιό σας

σχόλια

Related posts