Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Υπάρχουν και άλλοι…», λένε στον Ολυμπιακό

Αρνητική κατάληξη είχε η υπόθεση του Πέδρο Λεόν, ο οποίος ανακοινώθηκε πως αποκτήθηκε από την Χετάφε και δεν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

«Υπάρχουν και άλλοι…», λένε στον Ολυμπιακό

Αρνητική κατάληξη είχε η υπόθεση του Πέδρο Λεόν, ο οποίος ανακοινώθηκε πως αποκτήθηκε από την Χετάφε και δεν θα ενταχθεί τελικά στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

\r\nΟ Μίτσελ είχε καταφέρει να αποσπάσει τη θετική απάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης για να συζητήσει με τον 26χρονο χαφ, ο οποίος αποδείχθηκε πως δεν ήθελε να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.\r\n\r\nΑπό εκεί και πέρα, στο Λιμάνι υπογραμμίζουν ότι υπάρχουν και άλλες λύσεις για τη θέση του ακραίου χαφ. Το προηγούμενο διάστημα είχαν ακουστεί οι περιπτώσεις του Μολό της Νανσί και του Μπάμπελ που έμεινε ελεύθερος από τον Άγιαξ.\r\n\r\nΓίνε manager ποδοσφαίρου δωρεάν!\r\n\r\nΗ SportDay αναφέρει πως υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών και δεν προέρχονται μόνο από την Ισπανία.\r\n\r\nΩστόσο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έχουν διαρρεύσει κάτι όσον αφορά τους υποψήφιους στόχους. Πρόθεση, πάντως, των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να καλυφθούν με τρεις πολύ καλές λύσεις οι τρεις προτεραιότητες που έχουν τεθεί βάσει του προγραμματισμού.\r\n\r\nΔηλαδή, του «κόφτη», του δημιουργικού χαφ και του ακραίου φορ. Μάλιστα, επικρατεί αισιοδοξία στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο πως μία μεταγραφή θα είναι με… μεγάλο όνομα και αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί!\r\n\r\nΑυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να καλυφθούν οι συγκεκριμένες θέσεις εντός της ομάδας και να βρίσκονται οι παίκτες από την αρχή της προετοιμασίας στην ομάδα.\r\n\r\nΠέρα από ό,τι έγινε με την περίπτωση του Πέδρο Λεόν, ο Μίτσελ προσπαθεί να «κλείσει» τον Μιγκέλ Τόρες. Πρόκειται για «πολυεργαλείο» της άμυνας (μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις) και ο Ισπανός τεχνικός θα ήθελε πολύ να τον εντάξει στο δυναμικό του Ολυμπιακού.\r\n\r\nΟ 50χρονος προπονητής ενδέχεται να επιστρέψει (ίσως μαζί με τον μάνατζέρ του) μέσα στις επόμενες μέρες στην Αθήνα και να έχει νέα κουβέντα με τη διοίκηση για τις μεταγραφικές υποθέσεις.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY