Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτάθλημα-μαραθώνιος η Β’ Εθνική!

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League με την ιδιαιτερότητα πως καμία ομάδα δεν θα προβιβαστεί στην Superleague μετά την κανονική διάρκεια. Δείτε πως χωρίστηκαν οι δύο όμιλοι.

Πρωτάθλημα-μαραθώνιος η Β’ Εθνική!

Στις 29 Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League με την ιδιαιτερότητα πως καμία ομάδα δεν θα προβιβαστεί στην Superleague μετά την κανονική διάρκεια. Δείτε πως χωρίστηκαν οι δύο όμιλοι.

\r\nΤο ΔΣ της Football League αποφάσισε το νέο πρωτάιθλημα να ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση θα γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου, ενώ το Κύπελλο Ελλάδος στου οποίου την πρώτη φάση θα μετάσχουν μόνο οι ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, θα ξεκινήσει στις 15 του ίδιου μήνα.\r\n\r\nΤο πιο σημαντικό ωστόσο που προέκυψε από την συνεδρίαση  είναι πως στο τέλος της σεζόν δεν θα προβιβασθεί στην Superleague ούτε καν ο πρώτος από κάθε όμιλο!\r\n\r\nΓίνε manager ποδοσφαίρου δωρεάν!\r\n\r\nΣυγκεκριμένα οι τρεις θέσεις που οδηγούν στη Super League θα προκύψουν μέσω ενός μίνι πρωταθλήματος που θα ξεκινήσει μετά το κανονικό πρωτάθλημα.\r\n\r\nΜετά το πέρας της κανονικής περιόδου, δηλαδή των 26 αγωνιστικών, θα συγκροτηθεί ένα μίνι πρωτάθλημα 14 αγωνιστικών, αποτελούμενο από τις τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Από τις οκτώ ομάδες που θα μετάσχουν στο μίνι πρωτάθλημα, την άνοδο θα κερδίσουν αυτές που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις.\r\n\r\nΟι ομάδες θα πριμοδοτούνται με βάση τη διαφορά των μεταξύ τους βαθμών διαιρούμενη με το 4, όπως συνέβαινε στα πλέι οφ των προηγούμενων ετών.\r\n\r\nΔείτε πως συγκροτήθηκαν οι δύο όμιλοι της Football League\r\n\r\nΝότιος όμιλος:\r\n\r\nΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ\r\n\r\nΚΑΛΛΙΘΕΑ\r\n\r\nΕΠΙΣΚΟΠΗ\r\n\r\nΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ\r\n\r\nΠΑΝΑΧΑΙΚΗ\r\n\r\nΦΩΚΙΚΟΣ\r\n\r\nΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ\r\n\r\nΒΥΖΑΣ\r\n\r\nΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ\r\n\r\nΑΟ XANIA\r\n\r\nΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ\r\n\r\nΓΛΥΦΑΔΑ\r\n\r\nΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ\r\n\r\nΦΩΣΤΗΡΑΣ\r\n\r\nΒόρειος όμιλος:\r\n\r\nΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ\r\n\r\nΠΙΕΡΙΚΟΣ\r\n\r\nΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ\r\n\r\nΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ\r\n\r\nΖΑΚΥΝΘΟΣ\r\n\r\nΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ\r\n\r\nΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ\r\n\r\nΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ\r\n\r\nΚΑΒΑΛΑ\r\n\r\nΗΡΑΚΛΗΣ\r\n\r\nΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ\r\n\r\nΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ\r\n\r\nΚΕΡΚΥΡΑ\r\n\r\nΤΥΡΝΑΒΟΣ

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY